USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’un genç yıldızlarına yakın markaj

1. lige düşmeyi haftalar önce garantileyen ve zor günler geçiren Gaziantepspor’un genç oyuncularına taliplilerde artmaya başladı.

Gaziantepspor’un genç yıldızlarına yakın markaj
28-03-2018 09:36
Google News
Sezon başından bu yana pek fazla şans bulamayan ancak Teknik Direktör Oktay Derelioğlu’nun gelmesiyle birlikte şans bulmaya başlayan Mehmet Kasım Doğala ve Erdal Özdemir, bir çok takımın yakın markajına alındı. Elde edilen bilgilere göre attığı gollerle dikkat çeken Erdal ve sol bekte iyi işler yapan Doğala’yı Süper Lig’den bir takımın, 1. Ligden ise birçok takımın listesine aldığı ve görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

 

DOĞALA 5 MAÇTA 11’DE OYNADI

 

Bünyamin Süral ve Faik Demir’in fazla şans tanımadığı Mehmet Kasım Doğala, Oktay Derelioğlu geldikten sonra kendini gösterme şansı buldu. Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile birlikte 1. ligde 4 maçta 11’de çıktı. 1 maçta kupada Tire’ye karşı oynayan Mehmet Kasım Doğala, görevini en iyi şekilde yerine getirerek göz doldurdu. Özellikle güçlü fiziğiyle İlker Günaslan ile rekabet yaşayan Mehmet Kasım Doğala, şimdiden bir çok takımın transfer listesine girmeyi başardı.

 


ERDAL 2 GOLLE PARLADI




Gaziantepspor’un bir başka genç yeteneği Erdal Özdemir ise son haftalarda aldığı gollerle ve hucum hattındaki etkili oyunuyla kulüplerin radarına girmeyi başardı. 15 maçta kadroya giren ve 8 maçını 11’de tamamlayan Erdal Özdemir, 2 gol attı. Attığı gollerden çok hucum hattında etkili bir oyun ortaya koyan ve rakip takım savunmasını zorlayan Erdal Özdemir’de transferin gözde ismi haline geldi.




GAZİANTEPSPOR’UN DURUMUNA BAĞLI

 

İki genç oyuncunun da ilk öncelikli hedefi Gaziantepspor’da kalmak. Ancak Gaziantepspor’daki belirsizlik herkeste olduğu futbolcularında kafasını karıştırıyor... Gaziantepspor’da huzur ortamı sağlanması ve her şeyin normale dönmesi halinde iki oyuncunun kırmızı-siyahlı takımda kalmayı düşündükleri ancak kaos ortamının devam etmesi halinde gelen teklifleri değerlendirecekleri öğrenildi. 

 

TELGRAF

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?