USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

’Gaziantepspor’un, Gaziantep halkının desteğine ihtiyacı var’

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, tüm Gazianteplileri, Eskişehir maçında Gaziantepspor’a destek vermeye davet etti.

’Gaziantepspor’un, Gaziantep halkının desteğine ihtiyacı var’
06-05-2016 17:18
Google News
Tiryakioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepspor’un yarın Kamil Ocak Stadyumunda saat 16.00’da ligin dönüm maçına çıkacağını hatırlatarak, “ Gaziantepspor’un, Gaziantep halkının desteğine ihtiyacı var. Taraftar olarak yarın takımımızı bu önemli müsabakada yalnız bırakmayalım” dedi.

Gaziantepspor’un Türk futbol tarihinin köklü takımlarından biri olduğunu hatırlatan Tiryakioğlu, “ Bölgemizin ve şehrimizin süper ligdeki tek temsilcisi olan Gaziantepspor’un rakibi ile arasında üç puan fark var. Temsilcimiz bu maçı kazandığı takdirde ligde rahat bir konuma kavuşacak. Gaziantepspor’a gönül veren tüm hemşerilerimizi, tüm üyelerimizi ve çalışanlarını bu zorlu karşılaşmada takımımıza destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Tiryakioğlu, Gazianteplilerin bu müsabakada Eskişehirli taraftarları büyük bir centilmenlik ve kendine yakışır ev sahipliği ile ağırlayacağına inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?