USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’un eskileri geri dönebilir

Devre arasında transfer yasağını kaldırmak için harekete geçen Gaziantepspor yönetimi, geçen yıl kadroda yer alan Sergey Kislyak ve Yoiver Gonzalez’i yeniden takıma dahil etmeye hazırlanıyor.

Gaziantepspor’un eskileri geri dönebilir
25-11-2017 08:55
Google News
Bu iki futbolcu ile anlaşma sağlanırken ikisinin de devre arasında Gaziantepspor’a katılacakları öğrenildi.

 

Bir yandan transfer yasağını kaldırmaya çalışan, bir yandan Thiam ve Budapeşte Kulübü ile aradakı sıkıntıları gidermeye çalışan Gaziantepspor yönetimi, diğer yandan da devre arasında takıma yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Ligin ikinci yarısında daha farklı bir görüntü sergilemek isteyen Gaziantepspor’da yöneticiler, ligin ilk yarısında kulüp bulamayan ve şu anda boşta olan eski futbolcuları Sergey Kislyak ve Yoiver Gonzalez’i takıma katmak için harekete geçtiler. Her iki futbolcuyla görüşmelerine devam eden Gaziantepsporlu yöneticiler, halen Gaziantepspor’da gözüken bu iki futbolcu ile anlaşma zemini arıyorlar.

 

SORUN ÇÖZÜLÜRSE SAYI ARTACAK

 

Gaziantepspor yönetimi sezonun devre arasına kadar transfer sorunu çözerse takıma birçok yeni ismi katacak. Geçmiş dönemden kalan borçları nedeniyle kulübü şikayet oyuncuların hepsi tespit edildi ve görüşmeler yapılmaya başlanıldı. Sezon başındaki hataya tekrar düşmek istemeyen Gaziantepsporlu yöneticiler şimdiden tüm oyuncu ve teknik direktörlerle görüşmeler yapıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?