USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’dan flaş Oktay Derelioğlu ve sahte evrak açıklaması

Gaziantepspor Kulübü, sözleşmesini fesheden Oktay Aydın isimli futbolcunun yetiştirme bedelinden vazgeçildiği yönünde düzenlenen belgenin sahte olduğunu iddia etti. Kulüpten yapılan açıklamada, ’usulsüzlük ve dolandırıcılıkta’ eski teknik direktör Oktay Derelioğlu’nun parmağının da bulunduğu öne sürüldü.

Gaziantepspor’dan flaş Oktay Derelioğlu ve sahte evrak açıklaması
06-07-2018 10:02
Google News
Gaziantepspor’dan dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada, kulüpten hiçbir alacağının bulunmadığı iddia edilen Oktay Aydın isimli futbolcunun sahte belge düzenlediği ve evrakta usulsüzlük yaptığı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, belge, Gaziantepspor’un Oktay Aydın’ın yetiştirme bedelinden feragat edilmesi yönünde düzenlendi.

Evrak ve kaşenin Gaziantepspor’a ait olmadığının söylendiği açıklamada, yönetim adına imza atan Ahmet Satıcı’nın eski bir yönetici olduğu imza yetkisinin bulunmadığı söylendi. Gaziantepspor belgelerin Mehmet Alparslan ve Oktay Aydın’ın babası Şemsettin Aydın tarafından düzenlendiğini öne sürerek iki isim hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

’"

Oktay Derelioğlu’nun Parmağı Var

Gaziantepspor Kulübü, resmi sosyal ağ hesabından dün akşam saatlerinde yapılan yeni bir açıklamayla ’usulsüzlük ve dolandırıcılık’ olayında takımın eski teknik direktörlerinden Oktay Derelioğlu’nun parmağının olduğunu da iddia etti. Yapılan açıklamada "Oktay Derelioğlu futbolcumuz Oktay Aydın’ın kafasını karıştırarak Karagümrükspor’a götürmeye çalışmaktadır..
Daha önce bu kulüpte futbol oynamış, Teknik Direktörümüz olan ve Kulübümüzün zor durumda olduğunu bildiği halde bunları yapan eski Teknik Direktörümüz Oktay Derelioğlu’nu şiddetle kınıyor, tüm Spor Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunuyoruz" denildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?