USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’da son 10 yılın başkanları incelenecek

Gaziantepspor’un çiçeği burnunda başkanı Hasan Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada son 10 yılda göreve gelmiş tüm başkanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Gaziantepspor’da son 10 yılın başkanları incelenecek
23-05-2018 10:02
Google News
Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçim sonunda atılan yazı tura ile yönetime gelen Hasan Şahin ve ekibi, görev dağılımını yaptıktan sonra büyük bir çöküş yaşayan Gaziantepspor’u tekrar eski günlerine döndürmek için çalışmalara başladı. Mali kriz içerisinde bulunan ve Sport Toto 1. Lig’den 2. Lig’e düşen Gaziantepspor’da futbolcuları takımda kalmaya ikna etmeye çalışan Şahin’in, eski defterlerin açılması için savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı bildirildi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şahin, " Gaziantepsporun bir kuruşunu kimseye yedirmem. Son on yılın tüm yöneticeleri dahil en kısa zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum hani bazıları diyor ya Gaziantepspordan alacağımız var alacağı olan parasını alır borcu olanda borcunu öder yıllarca Gaziantepspor etiketini kullanan kişiler bunun cefasını çektiniz cezasına gelince koca çınara sırt çevirmek yakışırmı siz yakıştırdıysanız devletimizin savcıları yakıştırmayacak." ifadelerini kullandı.

Hasan Şahin, yaptığı sosyal medya açıklamasında Samsunspor’un başına geçen kayyumun geçmiş yönetimler hakkında ’görevi kötüye kullanma, görevi ihmal ve emniyeti suistimal’ suçlarından Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmasını örnek göstererek "bizde de aynı olay olacak" dedi.

Mega Spor Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?