USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’da sağlıklı bir ortam yok!

Gaziantepspor’dan sezon sonuna kadar izin isteyen ve yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Şenol Can, önemli açıklamalarda bulundu. Şenol, “Gaziantepspor’da hiçbir şekilde sağlıklı ortam yok” dedi.

Gaziantepspor’da sağlıklı bir ortam yok!
16-03-2018 13:33
Google News
Gaziantepspor’un takım kaptanı ve tecrübeli ismi Şenol Can, Oktay Derelioğlu’nun ayrılmasından sonra yönetimden izin isteyerek sezon sonuna kadar ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine ise yönetim izin vererek Şenol Can ile yollarını ayırdı. Şenol ise gitmeden önce sert açıklamalarda bulunarak, “Gaziantepspor’da hiçbir şekilde sağlıklı ortam yok. Yemek yiyemiyonuz, en basiti bu kulüpte yemek yok. Bir insan veya bir futbolcu yemek yemedikten sonra nasıl oynasın. Düşünün O takım Samsunspor maçında nasıl oynadı.

 

Takım tam rayına oturdu, tam güzel oldu derken yine kulübü karıştırmaya çalışıyorlar. Biz anlamıyoruz, bu kulüpte hep bir olay var. Bırakın bir futbol oynamak istiyor, bizler birşey istemiyoruz, paraları kendilerinin olsun biz birşey istemiyoruz. Yeter ki, şu personelimizin 5 maaşını ödesinler. Yemin ediyorum bizler bir lire istemiyoruz. Zaten bu çocukların bin lira maaşları var ödemiyorlar. Biz kendilerinden hiçbirşey istemiyoruz. Bize karışmasınlar yeter” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?