USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’da kimler istifa etti?

Gaziantepspor’da istifalar sürüyor. İstifa eden son kişiler Asbaşan Yusuf Aslan ile Mali İşlerden sorumlu Asbaşkan Mahmut Kalenderoğlu oldu.

Gaziantepspor’da kimler istifa etti?
30-03-2018 16:34
Google News
Ligin bitimine 8 maç kala bir alt lige düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’da yöneticiler tek tek istifalarını sunuyor. Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz’ın ise şu ana kadar sessiz kalışı dikkatlerden kaçmıyor.

 

İKİ YENİ İSTİFA

 

Gaziantepspor’da Huzeyfe Durmaz yönetiminin her geçen gün azaldığı ve sayı olarak karar alamama durumuna geldiği görülüyor. Gaziantepspor Asbaşkanı Yusuf Aslan ile Mali işlerden sorumlu Asbaşkan Mahmut Kalenderoğlu’da istifalarını kulübe gönderdi. Bu iki istifayla birlikte yönetim sayısı 11’e düştü.

 

YÖNETİMİN DÜŞMESİ İÇİN BİR KİŞİ KALDI

 

Daha önce istifa eden yöneticilerin yerine yedeklerden isimler yazan Huzeyfe Durmaz’ın yedeklerden yönetimi tamamlama şansı kalmadı. Son olarak iki kişininde istifa etmesiyle yönetim sayısı 11’e düştü. Bir kişi daha istifa ederse Huzeyfe Durmaz yönetiminin düşmesi bekleniyor.

 

DURMAZ NEDEN ISRAR EDİYOR

 

Gaziantepspor’da Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz’ın hem ekonomik sıkıntıya rağmen hemde yöneticilerin tek tek istifa etmesine rağmen görevi neden bırakmadığı kafaları karıştırıyor. Şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmayan Durmaz’ın durumu belirsizliğini koruyor.

 

TAKIMLA KİM İLGİLENİYOR?

 

Gaziantepspor’da yaşanan sıkıntılara her geçen gün yenisi eklenirken başkan Huzeyfe Durmaz’ın kulübe dahi gitmediği ileri sürüldü. Şu sıralarda kulüple ve takımla Mithat Yıldırım, Hayri Öztürk ve Mehmet Özdemir’in yakından ilgilendiği öğrenilirken başkanın kulübü gitmemesi şaşkınlık yaratıyor. İşçilerin ise 5 aydır maaş alamamalarına rağmen başkan Huzeyfe Durmaz’a ulaşamadıkları öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?