USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’da alacaklar kombineyle ödeniyor

Mali anlamda oldukça sıkıntılı dönemler geçiren Gaziantepspor, forma ve kombine satışlarıyla ayağa kalkmaya çalışıyor. Borç yükü çok yüksek olan kırmızı siyahlı ekipte, alacaklı olan birçok eski futbolcu para yerine kombine kart alıyor.

Gaziantepspor’da alacaklar kombineyle ödeniyor
09-08-2018 10:35
Google News
Gaziantepspor’da forma ve kombine satış çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aralarında eski futbolculardan Ayhan Akman’ın da bulunduğu birçok isim takıma destek olmaya devam ediyor. 

Bununla birlikte geçmişte takımda top koşturan ancak mali sıkıntılar sebebiyle alacaklarını alamayan birçok oyuncu da para yerine kombine kart alıyor. 

İşte Alacakları Karşılığında Kombine Kart Alan Oyuncular

Eski futbolculardan ve şimdiki antrenörlerden Mustafa Marangoz alacaklarından vazgeçerek 200 kombine satın aldı.

Yine eski futbolculardan Bekir Ozan Has 210 kombine alarak alacaklarından vazgeçerken 22 adet forma satın alarak takıma maddi destek sağladı.

Eski kaptanlardan Turgut Doğan Şahin de 200 kombine karşılığında alacaklarından vazgeçti. Şahin, 27 adet de forma satın aldı.

Bora Sevim de 25 kombine karşılığında alacaklarından caydı. Sevim 27 formayla da kırmızı siyahlı ekibe destek oldu.

Gaziantepspor’da eski futbolcular, iş insanları ve menajerler forma ve kombine alarak takıma maddi destek sağlamaya devam ediyor. Öte yandan taraftarlar da transfer yasağının kaldırılmasını beklediklerini sıklıkla ifade ediyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?