USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli siyasetçiler ve iş insanları yeni asgari ücret için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

2022 yılı Asgari ücretin belirlenmesinin ardından Gaziantep’te siyaset ve iş dünyasından yeni asgari ücretle ilgili mesajlar gecikmedi. Siyasetçiler ve iş insanları yeni asgari ücret için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gaziantepli siyasetçiler ve iş insanları yeni asgari ücret için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
16-12-2021 17:05
16-12-2021 17:53
GAZİANTEP
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 yılında uygulanacak asgari ücretin 4 bin 253,4 TL olacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asgari Ücret artışının son 50 yılın en yüksek rakamını ifade eden yüzde 50 seviyesinde gerçekleştiğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücretten gelir ve damga vergisinin kaldırıldığını, böylece işveren kesimini 450 TL ilave yükten kurtarmış olacaklarını belirtti

 Gaziantep Ak Parti Milletvekili Ali Şahin; “Asgari ücret alt limit 4250 Lira olarak belirlendi. Hayırlı olsun” Dedi.  

Gaziantep Ak parti Milletvekili Nejat Koçer asgari ücretin hayırlara vesilesi olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı; “Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan yeni asgari ücret yaklaşık yüzde 50 artış ile 4.250 TL oldu. Çalışanlarımıza ve işyerlerimize hayırlı olsun”.

Asgari ücretten gelir vergisi ve damga vergisinin alınmayacağını belirten Mehmet Sait Kirazoğlu; “Bugün alınan kararla gelecek yıldan itibaren asgari ücret 4.250 TL olarak belirlendi. Çalışanlarımızı artan fiyatlar karşısında ezdirmeyeceğiz”dedi.  

 Ak Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, şu şekilde konuştu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret’in 4.250 TL olarak belirlendiğini açıkladı. Artış % 50 seviyesinde gerçekleşti. Çalışanlarımız ve iş dünyamız için hayırlı olmasını diliyorum”.

 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ise yaptığı paylaşımda, “Asgari ücretin en alt rakamı 4250 TL olarak belirlendi. Artış % 50 seviyesinde gerçekleşti. Çalışanlarımıza, iş dünyamıza hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

Tim Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin kaplan; “Bugün Açıklanan 2022 Yılı Asgari Ücreti Destekliyoruz İşçi Ve İşveren Kesimine Hayırlı Olsun” dedi.

 Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AiGF) Genel Başkanı Arif Kurt'da 2022 yılı asgari ücret için değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi; "Bence en az 5 bin TL olmalıydı. Ama gelir vergisi ve damga vergisinin alınmaması ile 4250 TL’ne çıkan asgari ücret çalışma dünyasında makbül kabul gördü. Hayırlı ve hatırlı olur inşallah". 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?