USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen geleneksel ’Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni – 2016’, Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni yapıldı
25-12-2016 16:02
Google News
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törene katılan bütün misafirlerine saygılarını sunan ve ödül alacak üyelerini kutlayan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, bugün Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.  yıl dönümünü kutlamanın gurunu yaşadıklarını da ifade ederek, vatanı bizlere miras bırakan kahraman ecdadımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle andı.

’"

Konukoğlu, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminin yaşandığını anımsatarak, ‘’15 Temmuz gecesi tarih tekerrür etmiş, Yüce Milletimiz bir kez daha kurtuluş destanı yazmıştır. Darbelere ve işgal girişimlerine izin vermeyeceğini bütün dünyaya kanıtlamıştır. Düşmanlarımız bilsinler ki; vatanımızın bir karış toprağına, bayrağımıza,

birlik beraberliğimize göz diken olursa, gözünü oyarız. Tüm demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize bir kez daha başsağlığı diliyoruz’’ dedi.

GSO olarak, dayanışma içinde olmaya ve şehitlerimize sahip çıkmaya devam ettiklerini vurgulayan Konukoğlu,  Başbakanlık tarafından başlatılan kampanyaya sanayiciler olarak, 21 milyon 635 bin lira bağışta bulunduklarını anımsattı.

"SANAYİ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMA DAHA CAZİP HALE GETİRİLMELİ"

Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Konukoğlu, küresel ve bölgesel olumsuz koşullara rağmen 27 çeyrektir kesintisiz büyüyen Türkiye ekonomisinin yılın üçüncü çeyreğinde daraldığını anımsattı.

Konukoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

‘’Ekonomide iyileştirmeye dönük önemli kararlar alan ve teşvik paketleri açıklayan hükümetimizin, olumlu çabalarını takdirle karşılıyoruz. Ancak böyle bir dönemde ekonomide milli seferberlik ilan etmek zorundayız. Üretim ağırlıklı bir modelle yüksek büyümeyi yakalamaya, sanayi sektöründe çalışmayı daha cazip hale getirmeye mecburuz. Bunun için istihdam üzerindeki vergi ve prim yükü, daha fazla destekle rekabetçi seviyelere çekilmelidir. Mevcut çalışan sayımızın korunması açısından sigorta prim desteği, yeni işçilerin yanı sıra halen çalışanlara da verilmelidir. Gelir vergisi taban uygulaması kademeli olarak yükseltilerek, asgari ücret üzerindeki yük hafifletilmelidir. Açıklanan, Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi paketini olumlu buluyoruz. Ancak, teşvik edilecek sektörler iyi belirlenmelidir. Bölgede faaliyet gösteren özel sektöre, devlet eliyle rakip çıkarılmamalıdır. Bu arada, ekonomideki durgunluk ve kurdaki dalgalanmadan olumsuz etkilenen mevcut çalışan işletmelere üretimlerini destekleyici teşvikler verilmelidir.’’

"FİNANSAL DESTEKLER ARTIRILARAK SÜRDÜRÜLMELİDİR"

GSO Başkanı Konukoğlu, piyasalarda yaşanan nakit sıkıntısına işaret ederek, şunları kaydetti:

‘’KOBİ’lere verilen 50 bin TL faizsiz kredi can suyu olacaktır. Kredi miktarları artırılarak,

bu destekler sürdürülmeli ve daha fazla KOBİ’nin faydalanması sağlanmalıdır. Bu süreçte,  finans dünyasının daha fazla katkı sağlamasını bekliyoruz. Bankalar,  reel sektöre kullandırdığı tüm kredileri, talep doğrultusunda vade gözetmeksizin yeniden yapılandırmalıdır. Bu yapılandırma sanayicilerimize nefes aldıracak, ekonomiye hareket kazandıracaktır. 

Ayrıca, ihracatçımıza dünyanın bütün kapılarını açacak yeşil pasaport uygulamasına ilişkin altyapının bir an önce tamamlanarak, hayata geçirilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu kapsamda, 10 milyon doların üzerinde ihracat yapan gruplarda,   yüzde 10’dan fazla hisseye sahip olan ortaklara ve eşlerine mutlaka yeşil pasaport verilmelidir.’’

Her 5 gencimizden biri işsizken, sanayide ara elaman bulamadıklarının altını çizen Konukoğlu, beşeri sermayenin nitelikli yetişebilmesi için bütün liselerin, meslek lisesine dönüştürülmesi gerektiğini bildirdi.

Konukoğlu, ekonomik faaliyetlere yönelik tüm bu çalışmaların gerçekleşmesinin, özel sektöre güç ve moral kazandıracağını, yatırım şevkini canlandıracağını belirtti.

"GAZİANTEP’E ÖZEL DESTEK VERİLMELİ"

Gaziantep’in 2016 yılında da ülkenin lokomotif gücü olmayı sürdürdüğünü vurgulayan Konukoğlu, ekonomik daralmaya ve pazarlarındaki problemlere rağmen yatırıma, üretime, istihdama, ihracata ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini anlattı.

Ülkeye duydukları güvenin bir sonucu olarak, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde son 2 yılda 120 yeni fabrika üretime geçtiğine, faaliyette olan tesis sayısının toplam 966’ya çıktığına ve şu anda 85 firmanın inşaat çalışmalarının sürdüğüne dikkati çeken Konukoğlu, diğer yandan 174 ülkeye mal satmayı, Türkiye’de en fazla ihracat yapan 5. Şehir konumuna yükselmeyi başardıklarını söyledi.

GSO’nun,  bölge sanayisine ivme kazandıracak projelere ağırlık verdiğini dile getiren Konukoğlu, bu yıl ‘’Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah OSB’’ ile  ‘’Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB”nin kuruluşunun tamamlandığını, ayrıca “Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’’ kurmak için Bakanlığa başvuru yaptıklarını hatırlattı.

Konukoğlu, hükümetten şu taleplerde bulundu:

‘’Şunu özellikle vurgulamak isterim ki;  özel sektör yatırımlarıyla büyüyen, istihdam deposu olan ve aynı zamanda 450 bin Suriyeliyi misafir eden Gaziantep, bölge ekonomisi ve sosyal barışın en önemli teminatıdır. Ancak, Ortadoğu krizinden en çok etkilenen şehir olarak, şimdi bir de ekonomi gazisiyiz. Hükümetimizden, bu dönemi sorunsuz geçirebilmemiz için Gaziantep’e özel destek vermesini, şehrimizdeki şirketlerin sigorta primleri ve vergilerinin en az 1 yıl boyunca devletimiz tarafından karşılanmasını istiyoruz. Ayrıca, şehrimizde işsizlerin faydalanacağı Mesleki Eğitim Merkezi’nin hizmet binasını inşallah kısa zamanda açacağız. Suriyelilere de eğitim verilecek bu merkezin faaliyetlerinin desteklenmesini özellikle talep ediyoruz.’’

"BU COĞRAFYADAKİ KİRLİ OYUNLARI BOZACAK TEK ÜLKE TÜRKİYE’DİR"

GSO Başkanı Konukoğlu, küresel güçler ve maşaları tarafından Ortadoğu’nun savaş yoluyla yeniden şekillendirmek istendiğini, ‘’demokrasi getirme’’ bahanesiyle ülkelerin kan gölüne çevrildiğini söyledi.

Konukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Yanı başımızda Suriye’de; çoluk çocuk binlerce masumun katledildiği, tarihin en büyük zulümlerden biri bütün dünya tarafından film gibi izlenirken, Türkiye mazlumlara kucak açmıştır. Bu coğrafyada kirli oyunları bozacak, barış ve istikrar getirecek tek ülke Türkiye’dir. Bunun farkında olan dış güçler, ülkemize birçok cepheden saldırmaktadır.15 Temmuz sonrası bir yandan ekonomiyi hedef alan algı operasyonları, diğer yandan terör belasıyla mücadele ediyoruz.

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un bir asır önce yazdığı İstiklal Marşımız bugün de halkımızın duygularına tercümandır. İstiklal Marşımızın ilk kıtasını tüm dünyaya bir kez daha haykırıyorum: ‘Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak benim milletimin yıldızıdır parlayacak, o benimdir, o benim milletimindir ancak’. Yedi cihan gelse de üstümüze, Yüce Milletimizin istiklaline ve istikbaline pranga vuramayacaktır.’’

"ULUSAL ÇIKARLARIMIZI KORUMALIYIZ"

“Biz sadece ekonomiyi düşünmüyoruz, asıl mesele devletin ve milletin bekasıdır’’ diyen GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

Konukoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Unutmayalım ki, vatanımız varsa biz varız, devletimiz varsa biz varız.  Bugün hepimize düşen görev; safları sıklaştırmaktır.  Görüş ayrılıklarını bir tarafa bırakarak,

birlik ve bütünlüğümüzü, ulusal çıkarlarımızı korumaktır. Milli mücadelenin bayraktarlığını yapan Gaziantep olarak bizler;  devletimizin, teröre karşı amansız mücadelesinde sonuna kadar yanında yer alacağız ve her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz. İş dünyası olarak, umudumuzu her zaman canlı tutuyoruz. Ve Türkiye’yi her alanda, AB ülkelerinden daha ileri seviyeye taşımamız,  darbe anayasasından bir an önce kurtararak çağdaş bir anayasa ile yolumuza devam etmemiz gerektiğine inanıyoruz.’’

Vatana duydukları sevdanın bir kez daha altını çizen Konukoğlu, bu uğurda daha güçlü bir Gaziantep ve daha güçlü bir Türkiye için azimle çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Ödül alacak tüm firmaları ve çalışanlarını bir kez daha kutlayan GSO Başkanı Konukoğlu, tüm misafirlerine törenlerine katıldıkları için teşekkür ederek, konuşmasını tamamladı.

ÖDÜL ALANLAR LİSTESİ


1. TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BİRİNCİ 500 SANAYİ KURULUŞLARI KATEGORİSİ

2016 YILI TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SIRALAMASINDA

İLK 500’E GİREN FİRMALAR

Sıra No 1,554,948,506 FİRMA ADI ÜRETİMDEN SATIŞLAR (NET) ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 1,048,407,722 SANKO TEKSTİL İŞLETMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. 1,554,948,506 HAKAN KONUKOĞLU SANKO HOLDİNG YÖNETİM KURULU ÜYESİ

2 867,387,131 GÜLSAN SENTETİK DOKUMA SAN. VE TİC. A.Ş. 1,048,407,722 VEDAT TOPÇUOĞLU YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

3 809,448,907 KÖKSAN PET VE PLASTİK AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş. 867,387,131 ASIM KÖKOĞLU YÖNETİM KURULU BAŞKANI

4 721,390,598 ŞÖLEN ÇİKOLATA GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. 809,448,907 ALİ ÇOBAN YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

5 615,136,273 BEŞLER MAKARNA UN İRMİK GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. 721,390,598 MESUT ÇAKMAK YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

6 599,256,526 MERİNOS HALI SAN. VE TİC. A.Ş. 615,136,273 ALİ ERDEMOĞLU MERİNOS HALI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

7 502,195,761 ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SAN. TİC. A.Ş. 599,256,526 TANSU TUĞLU ÇİMKO ÇİMENTO YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

8 415,398,115 SÜPER FİLM AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş. 502,195,761 SAMİ KONUKOĞLU SANKO HOLDİNG YÖNETİM KURULU ÜYESİ

9 412,379,349 OBA MAKARNACILIK SAN. VE TİC. A.Ş. 415,398,115 M. MUSA ÖZGÜÇLÜ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

10 409,835,972 ŞİRECİ TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 412,379,349 ESAT ŞİRECİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

11 405,350,124 KADOOĞLU YAĞ SAN. VE TİC. A.Ş. 409,835,972 CELAL KADOOĞLU CEO

12 387,111,043 MELİKE TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 405,350,124 MEHMET ALİ ŞİMŞEK YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

13 347,041,335 SELÇUK İPLİK SAN. VE TİC. A.Ş. 387,111,043 MUSTAFA KARA YÖNETİM KURULU ÜYESİ

14 303,162,485 MUTLU MAKARNACILIK SAN. VE TİC. A.Ş. 347,041,335 M. AYKUT GÖYMEN YÖNETİM KURULU BAŞKANI

15 291,096,130 GÜRTEKS İPLİK SAN. VE TİC. A.Ş. 303,162,485 SEDAT ÖZKAYA YÖNETİM KURULU ÜYESİ

16 276,957,657 KARTAL HALI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 291,096,130 FAHRETTİN KAPLAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ

17 267,536,027 NADİR YAĞ SAN. VE TİC. A.Ş. 276,957,657 MUHAMMED EMİN GÖK GENEL MÜDÜR

18 263,266,976 KAPLAN KARDEŞLER HALI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 263,266,976 İLYAS KAPLAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ

19 252,674,886 SAYINLAR GIDA MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. 252,674,886 METİN ERTURHAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI

20 247,049,924 SANKO ENERJİ SAN. VE TİC. A.Ş. 247,049,924 İHSAN AKYOL SANKO ENERJİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

 

2. TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İKİNCİ 500 SANAYİ KURULUŞLARI KATEGORİSİ

2016 YILI TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SIRALAMASINDA

İLK 500’E GİREN FİRMALAR

Sıra No 2015 FİRMA SIRASI FİRMA ADI ÜRETİMDEN SATIŞLAR (NET) ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 6 ERUSLU TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 221,616,760 EYYUP ERUSLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ

2 85 SAFYÜN HALI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 189,804,767 METİN ŞAHİN MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

3 90 BARTIN ÇİMENTO SAN. VE TİC. A.Ş. 188,424,420 MUSTAFA GÜNBULUT BARTIN ÇİMENTO YÖNETİM KURULU ÜYESİ

4 123 UNAT YAĞ GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. 176,574,464 ENGİN UNAT YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

5 147 ZAFER TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 170,659,588 HÜSEYİN ŞİRİN FABRİKA MÜDÜRÜ

6 153 FESTİVAL İPLİK VE HALI SAN. VE TİC. A.Ş. 169,868,917 MUSTAFA KAPLAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ

7 176 ZEKİ MENSUCAT SAN. VE TİC. A.Ş. 164,847,986 ZEKİ ZORKİRİŞCİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

8 188 CANAN TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 163,265,704 FAZIL ÖZYAŞAR YÖNETİM KURULU BAŞKANI

9 193 UĞURDEMİR HALI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 162,587,472 ŞEVKİ BOSTAN GENEL MÜDÜR

10 199 KAŞMİR HALI SAN. VE TİC. A.Ş. 160,717,986 MEHMET ALİ ABDAN GENEL MÜDÜR

11 202 MELTEM TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 159,485,288 ÖMER DİKİLİBAŞI YÖNETİM KURULU ÜYESİ

12 213 ÜNAL SENTETİK DOKUMA SAN. VE TİC. A.Ş. 157,615,747 MEHMET EYÜP ÖZKEÇECİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

13 231 ÇELİKASLAN TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 154,289,721 İRFAN ÇELİKASLAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI

14 264 BAŞAK TRAKTÖR TARIM ZİRAAT VE İŞ MAKİNALARI SAN. TİC. A.Ş. 144,532,551 ERTAN PAŞA BAŞAK TRAKTÖR GENEL MÜDÜRÜ

15 276 YASİN KAPLAN TEKSTİL VE HALI SAN. TİC. A.Ş. 142,288,239 MUSTAFA KAPLAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ

16 282 BİSKA TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 141,624,675 RAMAZAN KAPLAN YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

17 331 TAT MAKARNACILIK SAN. VE TİC. A.Ş. 130,376,252 SELAMİ MEMİŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

18 338 BEŞAN NİŞASTA GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. 128,835,791 MEHMET EMİN HAFİF YÖNETİM KURULU BAŞKANI

19 366 ERDEM SOFT TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 124,078,693 MEHMET YASAV YÖNETİM KURULU BAŞKANI

20 394 ANGORA HALI SAN. VE TİC. A.Ş. 118,118,639 ERSOY ŞİVEYDİNLİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

21 407 FLAMENT TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 115,592,187 METİN ÖZKEÇECİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

22 417 GÜR İPLİK SAN. VE TİC. A.Ş. 113,707,390 EMRE ÖZKAYA YÖNETİM KURULU ÜYESİ

23 437 BEŞLER GIDA VE KİMYA A.Ş. 109,285,617 İSA ÇAKMAK GENEL MÜDÜR

24 440 BADE DOKUMA TEKSTİL HALI SAN. VE TİC. A.Ş. 109,163,133 MUHARREM BAKIŞGAN İŞLETME MÜDÜRÜ

25 497 RİTAŞ KİMYA VE TEKSTİL SAN. TİC. A.Ş. 95,663,041 İBRAHİM KALEOĞLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ

26 498 PAKTEN SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. 95,470,473 HÜSEYİN TEPE YÖNETİM KURULU ÜYESİ

 

3. ARGE ÖDÜLLERİ TÜBİTAK KATEGORİSİ

Sıra No KURULUŞ KONU ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 AKANLAR ÇİKOLATA İÇECEK GIDA SAN. VE NAKLİYAT TİC. LTD. ŞTİ. Kakao muadili yerli ürün kullanımı ile kahvaltılık sürülebilir krema üretimi SEYYİD YUSUF AKAN ŞİRKET MÜDÜRÜ

2 BALAT MENSUCAT SAN. VE TİC.A.Ş. Tufting ve makine halısı için kaplama ve Apre makinası tasarımı ve üretimi projesi M. AYKUT ERKENT YÖNETİM KURULU ÜYESİ

3 ERYAP GRUP YAPI MALZEMELERİ SAN. VE TİC.A.Ş. Fenol formaldehit içermeyen yeni nesil, çevre dostu taşyünü yalıtım malzemesinin geliştirilmesi SALİH ERUSLU YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

4 ESMAK PALET-MAKİNA VE METAL SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. Otomatik çember şerit makinesi tasarım ve prototip üretimi ALİ CAN KARA GENEL MÜDÜR

5 MENNAN MAKİNA SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. BCF makinasında üretim kapasitesini arttırmaya yönelik tasarım ve iyileştirme çalışması BEYHAN AKSOY YÖNETİM KURULU BAŞKANI

6 POMAK MAKİNA SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. Bebek bezi sektörüne yönelik yan bant dilimleme ve çapraz sarım makinası İBRAHİM BOZDOĞAN TEKNİK MÜDÜR

7 RİTAŞ KİMYA VE TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. Nonwoven dilimleme ve paketleme makinası projesi İBRAHİM KALEOĞLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ

8 SANKO TEKSTİL İŞLETMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Üretim hızını ve standardizasyonunu arttırmaya yönelik tork kontrollü bijon sıkma otomasyonu projesi. ÖKKEŞ CANSIZ SANKO TEKSTİL İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRÜ

9 STP MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. Halı boyama ve fiksaj hattı tasarımı ve prototip üretimi projesi HASAN ALİ ŞAHİN MAKİNE MÜHENDİSİ

10 SÜPERFİLM AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş. Çevresel ve ekonomik özellikleri yüksek, düşük yoğunluklu polyester film geliştirilmesi ve üretilmesi ile Yüksek sızdırmaz yapışma özelliğine sahip BOPP film üretimi projeleri GÜLTEKİN SAVAŞKAN GENEL MÜDÜR

 

4. ARGE ÖDÜLLERİ KOSGEB KATEGORİSİ

Sıra No FİRMA ADI KONU ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 MEHMET BOYÇAY - BOYÇAY MAKİNE Yağ Filtreleme Makinası projesi MEHMET BOYÇAY ŞİRKET MÜDÜRÜ

2 MEGA TIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Katalaz Testi geliştirme projesi YASİN YOLCU GENEL MÜDÜR

3 MİTAŞ GAZİANTEP MAKİNA İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş. Fikse Makinası projesi MUSTAFA UNCU YÖNETİM KURULU BAŞKANI

4 ŞAHVELİ MAKİNA - TEKSTİL - PLASTİK SAN. VE TİC. A.Ş. Kıymayı şişe nakışlı saplama makinası projesi BURKAY ŞAHVELİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ - ARGE BÖLÜM MÜDÜRÜ

 

5. ARGE ÖDÜLLERİ ARGE MERKEZLERİ KATEGORİSİ

Sıra No BAŞVURU SAHİBİ ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 SANKO TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş. MAKİNE ŞUBESİ (GAZİANTEP) TİMUÇİN BAYRAKTAR SANKO MAKİNA GENEL MÜDÜRÜ

 

6. EN FAZLA PATENT BAŞVURUSU YAPAN İLK 3 FİRMA KATEGORİSİ

Sıra No BAŞVURU SAHİBİ BAŞVURU SAYISI ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 BAŞAK TRAKTÖR TARIM ZIRAAT VE IŞ MAKINALARI SAN. TİC. A.Ş. 11 ERTAN PAŞA GENEL MÜDÜR

2 MESPA SAĞLIK MALZEMELERI SAN. VE TİC. A.Ş. 6 MEHMET POLAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI

3 SANKO TEKSTIL IŞLETMELERI SAN. VE TİC. A.Ş. 5 GÖKHAN AYDIN YÖNETİM KURULU DANIŞMANI

 

7. EN FAZLA TASARIM BAŞVURUSU YAPAN İLK 3 FİRMA KATEGORİSİ

Sıra No BAŞVURU SAHİBİ BAŞVURU SAYISI ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 MERİNOS HALI SAN. VE TİC. A.Ş. 396 MEHMET ŞEKER ERDEMOĞLU HOLDİNG YÖNETİM KURULU ÜYESİ

2 MUTAŞ HALI A.Ş. 370 HÜSEYİN ULUTAŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

3 KARTAL HALI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 206 FAHRETTİN KAPLAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ

 

8. EN FAZLA MARKA BAŞVURUSU YAPAN İLK 3 FİRMA KATEGORİSİ

Sıra No BAŞVURU SAHİBİ BAŞVURU SAYISI ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 ŞÖLEN ÇİKOLATA GIDA SAN. VE TİC.A.Ş. 51 ALİ ÇOBAN YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

2 KARTAL HALI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 32 FAHRETTİN KAPLAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ

3 SANKO TEKSTIL IŞLETMELERI SAN. VE TİC. A.Ş. 31 GÖKHAN AYDIN YÖNETİM KURULU DANIŞMANI

 

9. EN FAZLA FAYDALI MODEL BAŞVURUSU YAPAN İLK 3 FİRMA KATEGORİSİ

Sıra No BAŞVURU SAHİBİ BAŞVURU SAYISI ÖDÜL ALACAK KİŞİ ÜNVANI

1 ALFATAH PLASTİK TEKSTİL MAKİNA DOKUMA LOJİSTİK SAN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. 3 AL ZOBER AL AEDO ŞİRKET MÜDÜRÜ

2 GÜLSAN SENTETİK DOKUMA SAN. VE TİC. A.Ş. 3 KERİM BAYAZIT FABRİKA MÜDÜRÜ

3 KARTAL HALI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. 3 FAHRETTİN KAPLAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?