USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep’e gelirken korktum

Yıldızı Gaziantepspor’da parlayan ve şu an Beşiktaş’taki performansıyla Avrupa’nın birçok takımını peşinden koşturan Cenk Tosun Gaziantep’e ilk geldiği gönemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gaziantep’e gelirken korktum
17-11-2017 12:13
Google News
Yıldızı Gaziantepspor’da parlayan ve  şu an Beşiktaş’taki performansıyla Avrupa’nın birçok takımını peşinden koşturan Cenk Tosun Gaziantep’e ilk geldiği gönemle ilgili açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu Gaziantepspor’a transferi döneminde Türkiye’nin diğer önemli kulüplerinden de teklif aldığını dile getirdi

 

UEFA’nın resmi internet sitesine röportaj veren Cenk Tosun, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde tecrübesizliklerinin kurbanı olduklarını belirtirken, bu sezon için ise, "Elbette büyük hayallerimiz var. Ancak böyle önemli bir organizasyondaysanız daha temkinli olmanız gerekir. Biz de böyle değerlendiriyor ve olaylara maç maç bakıyoruz" ifadelerini kullandı. Frankfurt’tan Gaziantepspor ve Beşiktaş’a geliş süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Cenk, şöyle devam etti: "Almanya’dan Gaziantepspor’a geldim. Ailemden ayrı kalmak benim için çok zordu. Gaziantepspor’a transfer olurken biraz korkmuştum. Burada oynarken hep Beşiktaş’ta oynamak istedim. Burada oynarken iki büyük kulüpten teklif aldım ama ben Beşiktaş’ı tercih ettim. Demba Ba ve Mario Gomez gibi yıldızlardan çok şey öğrendim. Hiçbir zaman bir kulüpten diğerine geçip, birinci santrfor olmak gibi bir düşüncem olmadı. Benim her zaman hedefim kendimi geliştirmekti."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?