USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
09-08-2018 09:40
Google News
PUSULA

BAŞKANLARIMIZ BAŞARILI

Yerel seçimler öncesi adaylık kulisleri yavaş yavaş hareketlenmeye başlarken, Gaziantep’te Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanlarının durumu ile ilgili olarak Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer PUSULA’ya konuştu. Uzer, “Fatma Şahin, Mehmet Tahmazoğlu ve Rıdvan Fadıloğlu, çok başarılı hizmetlere imza attılar. Benim tercihim devam etmeleri” dedi.

TELGRAF

08.08.2018 ÇILGINLIĞI

Evlilik yıl dönümlerini ’08.08.2018’ tarihine getirmek isteyen çiftler, ilçe belediyeleri Evlendirme Memurluklarında yoğunluğa neden oldu. Özel tarihte nikah kıydırmak isteyen 227 çiftler başvurularını tamamladıktan sonra belediyelerde nikah için sıra beklediler. Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi sırayla çiflerin nikahlarını kıydı. Çiftlerin nikahlarını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ailelere mutluluk diledi.

HAKİMİYET

HANGİSİ DOĞRU?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun sosyal medya hesabından, “Halk Günü” buluşması olarak duyurduğu etkinlik daha aradan 2 gün geçmeden haber merkezlerine “Çanakkale’ye gidecek vatandaşlarla buluşma” olarak servis edildi. 2 gün içerisinde aynı kare fotoğrafın 2 ayrı konuya malzeme olarak kullanılması ise farklı yorumlara neden oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?