USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
02-07-2018 09:36
Google News
PUSULA

TEŞEKKÜR TURU

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ile İl Teşkilatı yöneticileri, 9 ilçe teşkilatına ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Adalet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin, Müslüm Yüksel, Mehmet Sait Kirazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekili adayları ve teşlikat yöneticileri 9 ilçeyi de ziyaret ederek hem teşkilatlarla hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

TELGRAF

TEŞEKKÜR TURU

24 Haziran seçimlerinde Gaziantep’te 8 milletvekili çıkararak Türkiye ortalamasının 10 puan üzerine çıkan Ak Parti’de teşekkür ziyaretleri başladı.

HAKİMİYET




BİNLERCE CEZAYA RAĞMEN BİLDİKLERİNDEN ŞAŞMIYORLAR!

 


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından toplu ulaşım araçlarına yönelik denetimler aralıksız şekilde sürdürülüyor. Yılın 12 ayı devam eden denetimlere rağmen toplu ulaşım araçlarının sürücüleri bildiklerinden ge3ri adım atmıyor. Aralıksız denetimlere rağmen toplu ulaşım araçlarının sürücüleri hiçbir şey yokmuş gibi davranırken olan her zaman olduğu gibi vatandaşlara oluyor. Toplu ulaşım araçları eski ve pislikten geçilmiyor. 1 lira daha fazla kazanabilmek için özellikle mavi renkli halk otobüsleri resmen birbirleriyle savaş halinde.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?