USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
10-04-2018 09:15
Google News
PUSULA

GÜNDEM TRAFİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhalefetin kent trafiği ile ilgili eleştirilerine kısmen hak verirken, yaşanan olumsuzlukların birçok faktöre bağlı olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhalefetin kent trafiği ile ilgili eleştirilerine kısmen hak verirken, yaşanan olumsuzlukların birçok faktöre bağlı olduğunu söyledi. Başkan Şahin, “Sorunların farkındayız, çözmeye çalışıyoruz. Sorunların temel kaynağı personel açığıyla birlikte, eğitsizlik ve bilinçsizlik. Bunları aşmaya çalışıyoruz” dedi.

TELGRAF

TRAFİK İSYANI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, tek yön uygulaması olan yollarda kuralları ihlal ederek park eden sürücülere isyan etti. Bilinçsiz sürücülerin trafiği felç ettiğini belirten Şahin, personel sıkıntısı nedeniyle emniyet güçlerinin de yeterli denetimleri yapamadığına vurgu yaptı.

GAZİANTEP27

GTO VE BORSA’DA FİNAL GÜNÜ

Sanayi Odası’nın ardından bugün de Ticaret Odası ve Ticaret Borsası’nda yönetim ve meclis başkanlığı seçimleri yapılacak.A+A- Ticaret Odası’nda bir önceki dönemde olduğu gibi yine iki liste var.  Birinci grupta Yönetim Kurulu Başkan adayı Sıtkı Severoğlu, Meclis başkan adayı ise Turgut Ercan. 2. gupta ise Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tuncay Yıldırım, meclis başkan adayı Hilmi Teymur yarışacak. Borsa da da değişim yaşanacak. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yönetim kurulu başkanlığını bırakıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?