USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
31-03-2018 09:25
Google News
PUSULA

ANKARA ÇIKARMASI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 550 hektar alanda konsept proje olan Karkamış Taşkın Ovası Sulak alanı ve Şahinbey anıtı civarında 34 hektar Milli Mücadele Tabiat Parkı’nın hızlandırılması için Ankara’ya çıkarma yaptı. Şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş ile konunun detaylarını görüştü ve projenin hızlandırılması için söz aldı.

TELGRAF

BÜYÜKŞEHİR’ E ULAŞIM ÖDÜLÜ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin‘in toplu ulaşımda dönüşüm hamlesinin en önemli adımı olarak başlatılan Gaziantep Kart Projesi Belediyecilikte Ulaşımın Aklı Ödülü”ne layık görüldü.

GAZİANTEP27

100 LİRA İÇİN DEĞER Mİ?

Gaziantep dün kan donduran bir cinayet olayına sahne oldu. 100 liralık Telefon borcu yüzünden 26 yaşındaki bir çocuk babası Serdar Köse, annesinin gözleri önünde bıçaklanarak öldürüldü.

EKSPRES

TARİHİ CAMİYE SAHİP ÇIKAMIYORUZ

Tarihi Kanalıcı Camisi restorasyonu üç yıldır yaşanan sorunlar nedeniyle başlatılamıyor. Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılacak olan Caminin çevresinde bulunan evler kamulaştırılarak yıkıldı. Ancak son hazırlanan Kanalıcı Cami Restorasyon Projesi’nin Gaziantep Anıtlar ve Rölöve Bölge Müdürlüğü kurulunda reddedilerek projenin yeniden düzenlenmesi isteğinde bulundu. Durum karşısında mahalle sakinleri isyan ederken, caminin altında bulunan alan çöp atıklarının; altında bulunan mağara madde bağımlısı gençler tarafından meskeni oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?