USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

gazeteler bugün neler yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
08-03-2018 09:28
Google News
PUSULA


BUGÜN 8 MART


Türkiye ve Gaziantep’te kadına yönelik şiddet son yıllarda artış gösterirken, rakamlar durumun vahametini gözler önüne seriyor. 2017 yılında 18 kadının cinayete kurban gittiği Gaziantep’te 2018 yılının ilk iki ayında iki kadın daha cinayete kurban gitti. Son 10 yılda Gaziantep’te 98 kadın şiddet kurbanı oldu.

GÜNCEL

KADINLAR OLMADAN OLMAZ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü bugün kutlanıyor. Gaziantep valisi Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere belediye başkanları, siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yayınladıkları mesajlarla kadınlar gününü kutlarken, ülkenin kalkınmasının,gelişmesinin ve refahın sağlanmasının kadınların gücünden yararlanmaktan geçtiğini dile getirdiler.

TELGRAF 

ANKARA’DAN DESTEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Naci Topçuoğlu ailesinin ortaklaşa yapacağı Gaziantep Bilim Merkezi için Ankara’dan gerekli destek alındı. Merkez, Gaziantep Üniversitesi içerisine kurulacak.

GAZİANTEP27

REKTÖR GÜR BUNU MU İSTİYOR?

Gaziantep’e Zirve Üniversitesinin yerine yapılacak ikinci devlet üniversitenin teknik mi, sosyal bilimler ağırlık mı olacağı konusu tartışılıyor. Ankara’ya giden ve bu konuyu masaya yatıran Gaziantep heyeti çalışmalarını yaparak şehrimize döndü. Daha önce Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Teknik Üniversite olarak mesajını verdiği yeni Üniversite için farklı hesapların olduğu ortaya çıktı.Rektör Gür bunu mu istiyor
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?