USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
27-12-2017 09:23
Google News
PUSULA

AFİYET OLSUN

Sabah saatlerinde işe giden işçi ve öğrenciler kahvaltılarını Şahinbey Belediyesi’nin şehrin 8 noktasında dağıtığını çorbalarla yapıyor. Şahinbey Belediyesi, günde 5 bin 500 kişiye çorba, 8 bin 500 kişiye ise sıcak yemek ikramında bulunuyor.

TELGRAF

YARDIM MELEĞİ

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi ile işbirliği yapan ev hanımı Serap Arol, 5 yılda 200 engelliye tekerlekli sandalye ve akülü araç dağıttı. Engellilerin ‘Yardım meleği’ adını taktığı Arol, ‘Onur Plaketi’ne layık görüldü.

GAZİANTEP27

SEKTÖR S.O.S VERİYOR

İnşaat maliyetlerine son 6 ayda gelen yüzde 40’lara varan artış özellikle kamu müteahhitlerini sıkıntıya soktu.A+A-İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kamu ihalelerine giren müeahhitler için fiyatların bir kararnameyle güncellenmesi gerektiğini, aksi takdirde, firma batışlarının başlayacağı uyarısı yaptı. Çeliktürk, "Acilen önlem alınmalı çünkü gerçekten sektör SOS veriyor" dedi.

EKSPRES

"İTHAL ETTEN KURTULAMAYIZ"

Sudan’dan Türkiye’ye kaliteli ve ucuz ithal et üretimi konusunda yapılan teklif, bir kez daha ithal et sorununu gündeme taşıdı. Üreticiler teklife tepki gösterirken, Gaziantep Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı İrfan Çetiner, söz konusu teklifin kabul edilmemesi gerektiğini söyledi. Çetiner, “İthal et konusunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, “İthal eti Türkiye genelinde iki yıl içerisinde bitireceğiz” demişti. Eğer teklif kabul edilirse ithal et sorunundan kurtulamayız” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?