USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
13-12-2017 09:37
Google News
PUSULA

KESİN DÖNÜŞ

Suriye’de yaşanan savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan bazı Suriyeliler, Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden bir daha Türkiye’ye dönmemek üzere ülkelerine kesin dönüş yapıyor.

TELGRAF

SINIR ZİRVESİ

Başbakan Binali Yıldırım Irak Hükümeti ile ticaretin arttırılması için önümüzdeki günlerde Gaziantep’te tarafların katılımıyla bir zirve düzenleneceğini açıkladı.

GAZİANTEP27

SURİYELİ DERNEK CENNETİ OLDUK

Gaziantep’te Suriyeli ve yabancı STK’ların kurduğu dernek sayısında adeta patlama yaşanıyor.A+A- Sayıları 500 bini geçtiği belirtilen Suriyelilere yardım adı altında kurulan dernek sayısının şaşırtan bir rakamla toplam olarak 260’ı bulduğu öğrenildi. Bunun yanısıra şehrimizde, Amerika, İngiltere, Almanya, Hollanda, Katar, Belçika gibi ülkelerin başını çektiği dernek sayısının ise 22’ye yükseldiği bildirildi.

EKSPRES

"RESTORASYONLAR, 2018’DE TAMAMLANACAK"

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, gazetemize açıklamalarda bulundu. Güven, Gaziantep’te Vakıflara ait tarihi eserlerin restorasyon çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını ifade ederek, “2018 yılında Gaziantep’te restore edilmemiş tarihi eser kalmayacak” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?