USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
24-11-2017 09:30
Google News
PUSULA

AYLARDIR ATANAMADI

Gaziantep’te sağlık müdürlüğü ataması yılan hikâyesine döndü. Aylardır yeni sağlık müdürünü bekleyen Gaziantep her gün yeni bir isimle gündeme geliyor. Kanun Hükmünde Kararname ile sağlıkta üç başlılığın sona erdirilip tek çatı altında toplanma kararının ardından bir çok ilde süper sağlık müdürleri atanmaya başlandı ama Gaziantep’in yeni sağlık müdürü bir türlü atamadı.

 

TELGRAF




ULAŞIMDA DEVRİM

 


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Enerjisa tarafından hayata geçirilen ‘Akıllı Şehir Projesi’ kapsamında Gaziantep’te toplu taşımada elektrikli otobüs dönemi başladı.

 

GAZİANTEP27




YETİM ÖĞRENCİLER İÇİN ŞAŞIRTAN BİLGİ

 

 Gazetemizi arayan Mehmet Kartal, bu konunun proje uygulaması olduğunu ve sadece kendi okullarında değil, Milli Eğitim Bakanlığı ve İHH İnsani Yardım Vakfı arasında imzalanan protokol gereği tüm Türkiye genelinde gerçekleştiğini söyledi. Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerle ilgili sosyal medyadan paylaşım genelgesini hatırlattığımız Kartal, "Bu çocuklar Türk öğrenciler değil, burada yaşamıyorlar, ne biz onları, ne onlar bizi tanıyor" diye cevap verdi. Bu arada Türk Eğitim Sen Gaziantep Şube Başkanı Bekir Avan, "İyiki bilboardlara vermemiş"derken Eğitim Sen Gaziantep Şube Başkanı Ali Ersönmez ise, "Bakanlığın bu konuda genelgesi var.Buna rağmen bu paylaşımı sıkıntı" dedi.

 

EKSPRES




’İYİ’LER İYİ ŞEYLER SÖYLER

 


İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı İzzettin Şahin, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Şahin, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan’ın, “Tabela Partisi” söylemlerine ilişkin olarak, “İYİ’ler iyi şeyler söyler. Tabela Partisi olmadığımızı 2019 seçimlerinde halk sandığa giderek, vermiş olduğu oylarla gösterecek.” diye konuştu. Gaziantep İl Yönetimine ilişkin ipuçları veren Şahin, “Türk Siyasetine ve Gaziantep Siyasetine yeni isimler kazandıracağız" dedi.

 


 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?