USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
17-10-2017 09:36
Google News
PUSULA

ŞEHİTKAMİL’DEN SANAT MERKEZİ

Şehitkamil Belediyesi, Türkiye’nin ve bölgenin en önemli organizasyon adreslerinden biri olan Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinin ardından şimdi de ilçeye bir sanat merkezi kazandırmak için kolları sıvadı. Şehitkamil Belediyesi, Türkiye’nin ve bölgenin en önemli organizasyon adreslerinden biri olan Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinin ardından şimdi de ilçeye bir sanat merkezi kazandırmak için kolları sıvadı. Belediye, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası güneyindeki yeraltı otoparkının üstüne sanat merkezi yapmak için ilk kazmayı vurdu.

TELGRAF

GURURLANDIRAN ÖDÜL

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından Avrupa Şeref Plaketi ödülüne layık görüldü. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ‘Avrupa Şeref Plaketi’ ödülüne layık gördü. Şahin, dünyada barış ve adaletin zayıfladığı bir ortamda verilen ödülün çok anlamlı olduğunu söyledi.

EKSPRES

"EN BÜYÜK ÖDÜLÜ ALACAĞIZ"

Avrupa Parlamentosu tarafından verilen Avrupa Ödülü Şeref Plaketi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e verildi. Ödülü alan Şahin, “İddiamız var, Avrupa Parlamentosu’nun en büyük ödülünü İnşallah bu salonda alacağız” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?