USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
27-07-2017 09:29
Google News
PUSULA

HASAD BAŞLADI

Antepfıstığı yetiştiricilerinin 1 yıldır beklediği hasat dönemi başladı. Baklavadan çikolataya, hamurlu tatlılardan yemeklere kadar birçok yiyeceğin yapımında kullanılan Antep fıstığında boz iç hasadı üreticinin yüzünü güldürdü. Üreticinin ve yöre halkının "yeşil altın" olarak nitelendirdiği Antep fıstığında, hasat sıcağa rağmen hummalı şekilde sürdürülüyor.

TELGRAF

ELEKTRİKTE REKOR

Toroslar EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Enerji tüketiminin arttığı yaz aylarında bölgesindeki enerji ihtiyacını yüksek bir performans göstererek karşılayan Toroslar EDAŞ, gerçekleştirdikleri bakım, onarım ve yatırımların hayata geçmesiyle artan talebe en kısa sürede eksiksiz yanıt vermiş oldu.

GAZİANTEP27

VALİ ÖNLEMEKTE KARARLI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep’te okul güvenliği konulu özel bir toplantı düzenleyerek bir dizi konuda direktifler verdi. Kentte asayiş operasyonlarının sürdüğüne dikkat çeken Yerlikaya, okul önlerinde güvenlik konusuna özellikle eğilinmesini isteyerek uyuşturucu madde satışına göz açtırılmayacağını söyledi.

EKSPRES

"GAZİANTEP SPOR TESİSİ FAKİRİ"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Gaziantep’in sorunlarına ilişkin Başbakan Binali Yıldırım tarafından cevaplandırılmak üzere soru önergesinde bulundu. Gaziantep’in en az spor tesisi bulunan iller arasında olduğunu ileri süren Adan, “Gaziantep’te eğitim, barınma, sağlık, güvenlik, terör gibi birçok alanda yaşanan olumsuz durumun giderilmesi için neler yapıldı?” sorusunu sordu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?