USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
20-07-2017 09:30
Google News
PUSULA

KARNE ZAMANI

Ak Parti’de il ve ilçe kongreleri için süreç resmen başladı. Koordinatör Milletvekili Muzaffer Aslan Gaziantep’e geldi, il ve ilçe başkanlıkları için temaslarda bulundu. Ağırlıkla eski başkanlarla görüşen Aslan’ın genel merkeze sunacağı rapor, mevcut başkanlarla devam edilip edilmemesi noktasında önem taşıyor. Başkanların karnesi kaderlerini belirleyecek.

TELGRAF

DAHA GÜÇLÜYÜZ

Kabine değişikliğinde Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek yerini koruyan tek Başbakan Yardımcısı olurken, Abdulhamit Gül de Adalet Bakanı oldu.

GAZİANTEP27

GAZİANTEP’İN KAZANCI

Türkiye’nin en önemli konusu olan ekonomi ve adalet bakanlığına Gaziantep’ten iki ismin getirilmesi büyük bir sevinçle karşılandı. AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül Adalet Bakanlığı’na getirildiği,  Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yerini koruduğu kabinede, "Ekonominin ve adaletin kalbi Gaziantep" değerlendirilmesi yapıldı. İş, sanayici ve siyaset dünyasının onur ve gurur duyuyoruz mesajını verdiği yeni kabine için kent yöneticileri bugün Ankara’ya çıkarma yaprak hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.

EKSPRES

SOKAKLARI KİM DENETLİYOR?

Sokaklarda parkomat alanları dışında, park yasağı olan kısımlara, sokak giriş ve çıkışlarına duyarsız vatandaşlarca park edilen araçlar sürücüleri çileden çıkartıyor. Vatandaşlar, kavgalara sebep olan hatalı araç parkları için trafik ekiplerinin yetersiz kaldığını, denetimlerin düzenli olarak yapılmadığını düşünüyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?