USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
18-07-2017 09:33
Google News
PUSULA

AĞIR DARBE

Gaziantep’te 1 yılda FETÖ’nün finans ayağına önemli darbe vuruldu. FETÖ’ye mali destek sağlayan 72 ticari işletmeye el konulurken, 69 firmaya da kayyum atandı. FETÖ şüphelisi 183 işadamından 26’sı tutuklandı, 16’sı hakkında ise adli kontrol kararı var.

TELGRAF

ALBAYA VEFA

15 Temmuz Şehitleri Anma, Milli Birlik ve Demokrasi Günü Anma Programları nedeniyle Vali Ali Yerlikaya’nın davetlisi olarak Gaziantep’e gelen Emekli İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak Vali Yerlikaya’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

HAKİMİYET

İHRACATTA ŞANLANIYORUZ

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep’in en fazla ihracat yapan iller arasında beşinci sıradaki yerini koruduğunu söyleyerek “Atılım yılı ilan ettiğimiz 2017’de yılın ikinci yarısında ihracatta şahlanan ve daha da güçlenen bir Gaziantep göreceğiz. İleriye dönük beklentilerimiz ve hedeflerimiz hep bu yönde. Her koşulda yılmadan, yorulmadan sürekli üreten, istihdama ve ihracata katkı sunan Gazi şehrimiz bu hedeflere ulaşacak güce ve deneyime sahiptir” dedi.

EKSPRES

GRAMAJ OYUNU DEVAM EDİYOR

Market, büfe, AVM gibi noktalarda gramajı düşürülerek daha uygun fiyata satılan francala ekmeğin, sektöre ciddi zarar verdiğini belirten fırıncılar, denetimlerin arttırılmasını istiyor. Vatandaşların fiyatları daha cazip diye aldıkları francala ekmeklerin, aslında normal ekmekten daha pahalıya geldiğine dikkat çeken fırıncılar, bütün uyarılara rağmen gramaj oyununun devam ettiğini ileri sürdüler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?