USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
03-07-2017 09:41
Google News
PUSULA

HİZMETKAR BELEDİYE

Şehitkamil Belediyesi, bünyesinde bulunan 114 sosyal tesis 2017 yılının ilk yarısında da  binlerce kişiye hizmet verdi. geçtimiz yıl onbinlerce vatandaşın yararlandığı sosyal tesilerde bu sayı bu yılın ilk 6 ayında 200 bine yaklaştı.

TELGRAF

GAZİANTEP UÇACAK

Haziran ayı ihracat verileri Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Türkiye İhracatçılar Meclis(TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de katılımıyla Gaziantep’te açıklandı.

GAZİANTEP27

ALTUNKAYA YÜRÜMÜYOR KOŞUYOR

Türkiye’nin ihracat şampiyonlarından Gaziantep merkezli Altunkaya Şirketler Grubu, Türkiye’nin en büyük Ar-Ge merkezlerinden birini faaliyete geçirmenin hazırlıklarını yapıyor.

EKSPRES

MHP, ADAYLARINI BELİRLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, gazetemize konuk olarak gündemi değerlendi. Gaziantep’te yerel iktidar için çalışmalara başladıklarını belirten Taşdoğan, “İlçelerdeki başkan adaylarının isimlerini belirlemek için çalışmalara başladık bile.  Partimize yakın olan isimler üzerinde çalışmalar yapıyoruz.  Ayrıca ilçe başkanlarına birçok yetki verdik.  Görüşebilecekleri noktasında eğer ilçelerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacak isimler var ise, görüşmeler yapabilecekleri, projeler çizebileceklerini, etkin konuşabileceklerini düşünüyoruz. “dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?