USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
17-06-2017 09:49
Google News
PUSULA




KİRALAR ARTIYOR

 

Gaziantep’te kiralık konut fiyatları hızla yükseliyor. Kira bedelleri yükseldikçe satılık arazi ve konut fiyatları da artıyor. Şehirdeki emlak piyasası masaya yatırıldı. Gaziantep’te son bir yılda kiralık konutların fiyatlarında yüzde 9 artış görülürken, satılık konutlarda bu oran yüzde 2, satılık arazilerde de ise yüzde 9 oldu.




TELGRAF




THY İLE PROTOKOL

 

Türkiye’nin dört bir tarafına ücretsiz cenaze nakli yapan Büyükşehir Belediyesi, bir ilke daha imza atıyor. Türk Hava Yolları (THY) ile anlaşma sağlandı ve artık cenazeler havayoluyla nakledilecek.

 

HAKİMİYET




İSTİSMARCILAR!

 

Mübarer Ramazan ayında kent genelinde her köşe başında görmeye alıştığımız dilencilere şimdi de ithal dilenciler eklendi.

 

GAZİANTE27




TEDBİR ALINMAZSA KURBAN CEP YAKAR

 

Et ve Süt Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve  Organize Besi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Polat, et fiyatlarındaki artışın önüne geçmek için 25 yaş altındaki kızların yanı sıra ve dişi koyun kesiminin yasaklanması ve bir süreliğine koyun ithalatına izin verilmesi gerektiğini söyledi.

 

EKSPRES




KONUT FİYAT ARTIŞINDA ZİRVEDEYİZ

 

Gaziantep’te kiralık konut fiyatları hızla yükselirken, kira bedelleri, satılık arazi ve konut fiyatları da artıyor.  Hürriyet emlak verilerine göre, Gaziantep’te son bir yılda kiralık konutların fiyatlarında yüzde 9 artış görülürken, satılık konutlarda bu oran yüzde 2, satılık arazilerde de ise yüzde 9 oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?