USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
16-06-2017 09:32
Google News
PUSULA

GAZİANTEP’İN TAKIMI

Gaziantep’in futbolda yaşadığı makus talihin giderilmesi için dün tarihi bir gün yaşandı. Gaziantepspor’un süper ligden düşmesinin ardından toplanan kentin önde gelenleri, Büyükşehir Gaziantepsspor’u, hakettiği yere çıkarmak için kolları sıvadı.

TELGRAF

DEĞİŞİM ZAMANI

Mevcutta kullanılan “Kart 27” toplu taşıma bilet sisteminin süresinin dolması nedeniyle harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, gelişen teknolojiye uygun düzenlenen Gaziantep Kart sistemiyle gerek yüksek güvenliği, gerekse kullanıcılara ve işletmecilere sağladığı ekstra özelliklerle, hizmet kalitesinin artmasına büyük katkı sağlayacak.

GAZİANTEP27

İYİKİ MUHİTTİN BAŞKAN VAR

Siyasi partiler içerisinde Gaziantep’in sorunlarına el atan, gündeme taşıyan MHP Gaziantep il Başkanı Muhittin Taşdoğan, düzenlediği basın toplantısında yine halkın sesine kulak verdi. Ramazan ayında gıda ürünlerine yapılan zamlara değinen Taşdoğan, fiyatlara müdahale edilmesini isterken, buğday taban fiyatının hala açıklanmadığını belirterek, üreticilerin mağduriyetini dile getirdi. Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’nin Haftaya Bakış Köşesi’nde gündeme getirdiği mezarlıklarla ilgili yazısına destek veren Taşdoğan, "Mezarlıkta kadın defin edilirken, hoca geriye dönün ileri gidin’ diye birşey söylemiş. Diyanetin bunlarla uğraşması gerekiyor. Bir mezara gidiyorsun, başına bir sürü adam üşüşüyor, bu da insanları ürkütüyor. İnsanlar acısını yaşayamıyor, insanlar ziyaretini yapamıyor. Mezarlıklar müdürlüğünün bu konuya eğilmesi gerekiyor" dedi.

EKSPRES

GAZİŞEHİR, ŞAMPİYONLUĞA HAZIR

Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in de katıldığı genel kurulda, seçime tek aday olarak giren Adil Konukoğlu, oy çokluğuyla başkanlık görevine getirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?