USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
17-03-2017 09:36
Google News
PUSULA

O İSİM SİLİNDİ

Büyükşehir Belediye Meclisi Hollanda ile yaşanan krizden sonra Nijmegen Bulvarı’nın ismini değiştirerek Özgürlük Caddesi yaptı. Meclis Toplantında tüm partilerin meclis üyelerinin ortak kararıyla alınması bir ilk olarak tarihe geçti.

TELGRAF

DEV İŞBİRLİĞİ

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ile Uluslararası Hava Taşımacılığı (IATA) arasında ‘Havaalanı İşletmeciliği Eğitim İşbirliği’ protokolü imzalandı. Protokolle HKÜ, İstanbul’a yapılan üçüncü havalimanında çalışacak olan 10 bin uçuş personelini eğitecek.

GAZİANTEP27

ESNAF TARTIŞMASI

Büyük Birlik Partisi  Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya’nın, Gazetemize verdiği demeçte, esnafın sıkıntılarını dile getirerek, ’Esnafımız çok zor durumda, kiralarını, elektriklerini, vergilerini ödeyemiyorlar. Dükkanların hepsi boş, kiralık. Ne oda başkanları, ne öbürleri orta direğin sesini dillendiremiyor, esnaf sahipsiz’ şeklindeki sözlerine oda başkanlarından cevap gecikmedi. Ömer Küsbeoğlu, "Elbette sıkıntı var, yok demiyoruz. Ama esnafı rahatlatacak önlemlerin alınması içinde çaba gösteriyoruz" derken, İbrahim Buğur, "Herkes işini yapsın, kendi işine baksın. Esnaf sahipsiz olur mu?", Mustafa Kemal Güneş, "Bu kriz esnafı da etkiliyor. Esnafımız, bıçak kemiğe dayanmadığı sürece sesini çıkarmaz", Vakkas Katırlı ise, "Her zaman konuşuyoruz. Esnafın sahibi var" dedi.

EKSPRES

NİJMEGEN, ÖZGÜRLÜK OLDU

Büyükşehir Meclisi’nde görüşmeler tamamlandıktan sonra, bir gazetecinin hatırlatması üzerine geri çağrılan meclis üyeleri ile ek madde görüşmesi yapıldı. Kardeş şehirler anlaşması ile Hollanda’nın Nijmegen şehrinin ismi verilen Osmangazi mahallesinde bulunan Nijmegen  Bulvarı’nın adının değiştirilmesi kararı alındı. Nijmegen bulvarının adının “Özgürlük” Bulvarı olarak değiştirilmesi için maddeyi meclise sundu. Madde meclisten oy birliği ile geçti.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?