USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
04-03-2017 09:36
Google News
PUSULA

İŞ CİNAYETLERİNDE ÖN SIRALARDAYIZ

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi’nin Ocak ayı iş cinayetleri raporu açıklandı.2017 yılının ilk ayında Gaziantep’te 5 işçi hayatını kaybetti. Gaziantep bu rakamla en çok işçinin hayatını kaybettiği 7’inci il konumunda.

TELGRAF

GAZİANTEP’E BORÇLUYUZ

Canikli, Gazianteplilerin Suriyeliler konusunda gösterdiği fedakarlık ve anlayışa vurgu yaparak “Gaziantep’e şükran borçluyuz, ülke olarak, millet olarak” dedi.

GAZİANTEP27

İHRACATÇILAR DERT KÜPÜ

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaretlerinin ardından Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’nde iş dünyasıyla bir araya geldi. 4 saat süren toplantıda ihracatçılar yaşadıkları sorunları anlattı. Söz alan ihracatçıların yüzde 90’ı bankalarla yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Canikli, 250 milyar TL kredi garanti fonu destekli kredi açtıklarını belirterek, "Nefes alıp veren işletmelere kredi vereceksiniz diye bankalara talimat verdim" dedi.

EKSPRES

KUYUMCUNUN ÖNÜNDEN GEÇEN YOK

Piyasadaki durgunluk ve sürekli artan fiyatlar, kuyumcuların önünden geçilmez hale getirdi. 240 lirayı bulan çeyrek altın fiyatı, altını vatandaşın gündeminde tamamen çıkardı. Kuyumcuların yoğun olduğu Gaziler Caddesi’nde esnaf günü müşteri bekleyerek geçiriyor.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?