USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
02-02-2017 09:40
Google News
PUSULA

HAİNLERE İNAT

Şahinbey Belediyesi Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde şehit olanların anısına Şahinbey Parkı içerisine 3 tank ve 2 uçak yerleştirecek. Gaziantep’e getirilen uçaklar ve tanklar montajı ve çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra izlenime açılacak.

TELGRAF

İYİ BAŞLADIK

Gaziantep ihracatı yeni yıla yükselişle başladı. Ocak ayında ihracat çift haneli artışla 494 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Gaziantep’in ihracatı Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 16 arttı.

HAKİMİYET

"GAZİANTEPLİ OLMAK FARKLI BİR KİMLİK"

Esnaf meslek odaları başta olmak üzere bazı sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaret takvimi belirleyen Tanrıöver ilk olarak Berberler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Tanrıöver, “Başka illerde Gaziantepliyim demek farklı bir kimlik. İnsanlar Gaziantep’i çok seviyor ve görmek istiyor” diye konuştu.

EKSPRES

FUARLAR HAREKETLENDİRDİ

Uzun zamandır çok düşük kapasitelerle çalışan Gaziantep otelleri, fuarlarla hareketlendi. Fuarların sektörü bir nebze rahatlattığını belirten otel işletmecileri, bu sezondan da çok ümitli değil.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?