USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TOSCA VE SAGAL'A MİLLİ DAVET

Gaziantep Futbol Kulübümüzün başarılı futbolcularından Alin Tosca Romanya Milli Takımı’na, Angelo Sagal ise ülkesi Şili Milli Takım kadrosuna davet edildi.

TOSCA VE SAGAL'A MİLLİ DAVET
26-08-2021 16:27
26-08-2021 16:36
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep Futbol kulübunde Alin Tosca Romanya Milli Takımı’na, Angelo Sagal ise ülkesi Şili Milli Takım kadrosuna davet edildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüzün başarılı futbolcularından Alin Tosca Romanya Milli Takımı’na, Angelo Sagal ise ülkesi Şili Milli Takım kadrosuna davet edildi. Sakatlığı bulunan Alexandru Maxim’e Romanya Milli Takımı’ndan davet gelmesine karşın raporlarıyla birlikte katılamayacağını iletmiştir. Ayrıca sağlık sorunları bulunan bir diğer futbolcumuz Amedej Vetrih ise Slovenya Milli Takımı’na katılamayacağını iletmiştir" ifadeleri kullanıldı. 
Milli takıma çağırılan, Alin Tosca Romanya Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası Elemeleri Grup maçlarında İzlanda, Lihtenştyan ve Kuzey Makedonya’ya karşı mücadele edecek. Angelo Sagal ise Şili Milli Takımı formasıyla Brezilya, Ekvador ve Kolombiya’ya karşı forma giyecek. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?