USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İş adamı Hasan Gürkan Bayram Başsavcı Çokdinç’i ziyaret etti.

HASKAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürkan Bayram, Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’i makamında ziyaret etti.

İş adamı Hasan Gürkan Bayram Başsavcı Çokdinç’i ziyaret etti.
07-10-2021 15:01
07-10-2021 15:26
GAZİANTEP
Google News
HASKAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürkan Bayram’ı BAM Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’i ziyaretinde, HASKAN Holding İcra Kurulu Üyesi Zehra Ünal, BAM Cumhuriyet Savcısı Ali Murat Esencan, BAM Cumhuriyet Savcısı Ertunç Cengiz ve Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı ve HASKAN Holding Kurumsal İletişim Danışmanı Arif Kurt yalnız bırakmadı.
Gaziantep örnek bir şehir
Gaziantep’in sanayileşme yapısının ve müteşebbis kimliğinin bölge ve Türkiye için çok önemli olduğunu kaydeden Başsavcı Çokdinç, “Risk alan iş adamları ve ileriyi gören adımları sayesinde Gaziantep’in Türkiye’de örnek gösterilen illerden birisi olduğunu söyleyebiliriz.”dedi.
Birlikte büyüyoruz
Yatırımları hakkında kısaca bilgi veren HASKAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürkan Bayram, “ Tekstil’den medikal’e, Lojistik sektöründen ambalaja birçok sektörde faaliyet gösteren HASKAN Holding’in Gaziantep’in dinamizmi ile eş değer bir büyüme ve gelişme döneminde olduğunu kaydetti.
Pandemi ile birlikte HASKAN Holding’e bağlı Bayteks ve BAYMED gibi tesislerde sürekli inovatif ürünler geliştirdiklerini kaydeden Bayram, Türkiye’nin ve özellikle Gaziantep’in pandemi döneminde fırsatı iyi değerlendirdiğini ifade ederek, BAM Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’e görevinde başarılar diledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?