USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'den yeni yıl mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'den yeni yıl mesajı
30-12-2021 16:33
30-12-2021 16:43
GAZİANTEP
Google News

Şahin, mesajında, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Kentin hedeflerine ulaşması, modern ve yaşanılabilir şehir olması yolunda hizmet ile yatırımların gelecekte de devam edeceğini aktaran Şahin, "Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz, Gazi şehrimizi her kulvarda hak ettiği yere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Şahin, ulusal ve uluslararası birçok başarı elde ettiklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Değişim, dönüşüm ve inovasyonu, istiklalimizi ve istikbalimizi güvence altına alabilmemizin en önemli unsurlarından biri olarak görüyoruz. Bunun için de her zaman olduğu gibi, önümüzdeki yıl da vatandaş odaklı, verimlilik esaslı, sosyal belediyecilik eksenli, sürdürülebilir içerikli projelerimize, yenilerini ekleyerek sürdürmekte kararlıyız. Demokrasi ve özgürlük anlayışı, kalkınma ve refah parolasıyla 2023 hedeflerine ilerleyen Türkiye'de 2023 hedeflerine hazır bir Gaziantep için imkansız denilenleri mümkün, hayal edilenleri gerçek yapma gayretimizden asla geri adım atmayacağız. Gaziantep modelimizi daha da ileriye taşıyacağız. Bu azim ve kararlılıkla gece gündüz çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının, milletimize ve tüm insanlığa hasret ve özlem duyulan sağlıklı güzel günleri, barış, huzur ve mutluluğu getirmesini yürekten diliyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?