USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bilal Erdoğan’a Gaziantepli o isimden anlamlı hediye!..

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Ortaokulun düzenlediği ‘Çizimlerle Kırk Hadis ve Yaz Okulu’ programının kapanışı Şanlıurfa’da gerçekleşti. Proğrama Gaziantep’ten katılan Gazikent Eğitim, Tarih, Kültür ve Sanat Derneği Genel Başkanı, Kürşat Group Yönetim Kurulu Başkanı, iş adamı Muhittin Bay, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’a hediye takdim etti.

Bilal Erdoğan’a Gaziantepli o isimden anlamlı hediye!..
01-09-2021 21:57
01-09-2021 22:34
GAZİANTEP
Google News
Şanlıurfa’da yoğun katılımla gerçekleşen TÜGVA Ortaokulu 2021 Yaz Okulları Kapanış Programı ve Çizimlerle Kırk Hadis Final Ödül Töreni’ne katılan Bay,  Proğram kapsamında Şanlıurfa’da olan  TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’a, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve Genel Başkan yardımcısı İbrahim Beşinci,TÜGVA Gaziantep il Temsilcisi Mehmut Tekin ile hediye takdim ettiklerini kaydetti.
Bay, çoşkulu bir şekilde sona eren proğram hakkında verdiği bilgide, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in “Kim benim hadislerimden kırk tanesini öğrenip başkasına da öğretirse Allah, onu kıyamet gününde âlimlerle diriltsin.” dediğini hatırlatarak, manevi olarak gençlere peygamber sevgisinin ve sünnetinin aşılanması için yapılan proğramın önümüzdeki dönemde de Gaziantep’te yapılması için talepte bulunduklarını dile getirdi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?