USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep Basketbol guardını buldu

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve koç değişikliğine giden Gaziantep Basketbol, Koç Nenad Markovic’in isteklerine göre kadroda değişiklikler yapmaya devam ediyor.

Gaziantep Basketbol guardını buldu
11-12-2017 09:46
Google News
 

Geçen hafta DJ White ile yollarını ayırıp kadrosuna Robert Carter’ı katan Gaziantep Basketbol, şimdi de guard rotasyonuna hamle yaptı. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz hali hazırda Lübnan Ligi ekiplerinden Homenetmen’de forma giyen Walter Hodge ile anlaşmaya vardı.

 

Porto Riko doğumlu olan Virjin Adaları vatandaşı Walter Hodge, son günlerde ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak kabul etme kararı sonrası Lübnan’da yaşanan olaylar sonrasında, ülkeyi terk etme kararı alması beklenen oyuncular arasında gösteriliyordu. 

 

Türkiye’de adı daha önce başka takımlarla da anılan 31 yaşındaki Hodge, Avrupa’da Zielona Gora, Baksonia, Zenit Petersburg, Cantu ve Asvel formaları giydi. Bu sezona Lübnan Ligi ekiplerinden Homenetmen’de başlayan Hodge, dokuz maçta ortalam 35 dakika süre alırken 18.9 sayı, 7.3 asist ve 2.4 ribaundla oynadı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?