USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Partili vekillerin Ulaştırma Bakanı ile Gaziantep mesaisi..

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ali Şahin, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Müslüm Yüksel ve Mehmet Sait Kirazoğlu Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek Gaziantep’te ulaştırma ve alt yapılanlarında devam eden yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

AK Partili vekillerin Ulaştırma Bakanı ile Gaziantep mesaisi..
03-11-2021 21:32
03-11-2021 22:01
GAZİANTEP
Google News
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekilleri yaptıkları paylaşımlarda  Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na teşekkür etti.
TBMM İdare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, yaptığı paylaşımda, “Gaziantep Milletvekilleri olarak Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu  Beyi ziyaret ederek Gazi şehrimizin devam eden ulaşım yatırımlarını ve yeni projeleri değerlendirdik” derken AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan ise, açıklamasında, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoglu’nu Milletvekillerimiz ile birlikte ziyaret ederek, ilimizin ulaştırma ve altyapı yatırımlarını istişare ettik. Taleplerimizi ilettik.
Gazi şehrimizin tüm projelerine verdiği destekler için sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.
AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep milletvekili Nejat Koçer, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, “Gaziantep Milletvekillerimiz ile birlikte Gaziantep’imizin ulaştırma ve altyapı projeleri ile yatırımlarını Bakanımız Sayın Adil Karaismailoglu ile istişare ve değerlendirmede bulunduk. İlgi ve destekleri için tesekkür ederiz.”diye konuştu.
Bir diğer Ak Parti Gaziantep milletvekili Müslüm Yüksel’de yaptığı açıklamada, milletvekili arkadaşları ile yaptıkları ziyarete değinerek, “Gaziantep Milletvekillerimiz ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoglu ile TBMM’de Gazişehrimizin ulaştırma ve altyapı yatırımlarını görüştük. diye açıklamada bulundu.
Yapılan ziyarette ile ilgili paylaşımda bulunan AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu’da, “Gaziantep Milletvekillerimiz ile Gazi Şehrimizin ulaştırma ve altyapı proje ve yatırımlarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn Adil Karaismailoglu ile 
TBMM’de görüştük. Sn Bakanımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ederim.”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?