USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
10-01-2017 09:33
Google News
PUSULA

FUHUŞ YUVASI

Günlük kiralık daire adıyla ortaya çıkan ve özellikle Gaziantep’in dört bir yanında mantar gibi biten fuhuş evleri büyük tepki toplamaya devam ediyor.

TELGRAF

ÖRNEK DAVRANIŞ

 Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri bir aylık maaşlarını şehit ailelerine bağışlama kararı aldı. Meclis ayrıca, CHP’lilerin önerisiyle şehit ailelerine ‘50 Bin Konutluk Proje’den ev hediye edilmesi için TOKİ ile görüşecek. Öte yandan Fethi Sekin başta olmak üzere tüm şehitlerin isimlerinin Gaziantep’te yaşatılması yönünde karar alındı.

HAKİMİYET

‘ÜRETİCİ ARTIK KORKMAYACAK’

Tarım Sigorta Havuzu (TARSİM) tarafından hayata geçirilen Kuraklık Verim Sigortası ile üreticileri rahatlayacak. İlk olarak Buğday üreticilerinin faydalanacağı Kuraklık Verim Sigortası ile buğday üreticilerinin ürünleri sigortalanacak. Kuraklık Verim Sigortası’na ilişkin konuşan Şahinbey Ziraat Odası Başkanı Ali Çolak, “Üretici artık korkmayacak” dedi.

GAZİANTEP27

ATEŞ BUZ TEHLİKESİ İÇİN ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM

Kilis-Gaziantep Tabip Odası Başkanı Dr. Hamza Ağca, Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’nin Haftaya Bakış Köşesi’nde gündeme getirdiği uyuşturucu madde Ateş-buz’la ilgili uyarılarına katıldığını, madde bağımlılığında artış olduğunu belirtti.  Acilen tedbir alınması gerektiğini söyleyen Ağca, "Elimizi çabuk tutalım, gençliğimiz elden gidiyor" derken, Türk Eğitim Sen Gaziantep Şube Başkanı Bekir Avan ise, uyuşturucu ile ilgili mücadelede Valilikte acilen bir kriz masası oluşturulması gerektiğini söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?