USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
15-12-2016 09:34
Google News
PUSULA

YENİ GÖÇ DALGASI

Suriyeli mültecilerle nüfusu 2 milyonu aşan Gaziantep yeni bir göç dalgasıyla karşı karşıya. Halep’in Suriye rejiminin kontrolüne geçmesinden sonra yeni göç dalgası yola çıktı. Yüz binlerce yeni sığınmacı sınıra dayandı. Sınırdaki sığınmacıların büyük çoğunluğunun Gaziantep’e yerleşmesi bekleniyor.

HAKİMİYET

İHRACATTA SEFERBERLİK ZAMANI

24. GAPSHOES Fuarı’nda Türkiye ve Gaziantep ekonomisine ilişkin konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Şimdi seferberlik zamanı doğru ancak ihracatta seferberlik zamanı” diye konuştu.

GAZİANTEP27

KONUKOĞLU’NUN MESAJI FUARA DAMGASINI VURDU

Sanayi Odası, Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Yaz Fuarı’ törenle açıldı. Fuarda konuşan Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, çok önemli mesajlar vererek destek istedi.

EKSPRES

6 ŞERİT DE ÇÖZÜM OLMADI

Sabahın erken saatinde kördüğüm olan Özdemir Caddesi trafiği kaldırıma taştı. Her sabah yaşanan sıkışan trafik manzaraları Özdemir Caddesi’nde sürücüleri isyan ettiriyor. 6 şeritli yol, her sabah kilitleniyor. Kilitlenen trafik karşısında kendince çözüm bulan motosiklet sürücüleri, kaldırıma çıktı, öylece yoluna devam etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?