USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
29-11-2016 09:21
Google News
PUSULA

VE YIKILIYOR

1960 yılından beri Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne hizmet veren ve günde 9 bin hastanın tedavi edildiği Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 2017 yılının son aylarında yıkılması planlanıyor. Hastanenin yıkılmasından sonra Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğu da rahatlamış olacak.

TELGRAF

ESNAF DİRENİYOR

Son 10 ayda 2 bin 324 yeni kayıtla birlikte kentteki esnaf sayısı 83 bini aştı. Doların önlenemeyen yükselişi ve piyasalardaki durgunluk nedeniyle yaşanan sıkıntılara rağmen, terk sayısı ise 342’de kaldı. Esnafın hükümetten beklentisi ise yeni can suyu kredileri.

HAKİMİYET

ÇARESİZLİĞİN FOTOĞRAFI

Nüfusu 2 milyonun üzerine çıkan Gaziantep’te Suriyeli sığınmacıların yaşadığı dram devletin tüm yardımlarına rağmen derinleşiyor. Soğuk havanın iyice kendisini hissettirdiği bu günlerde onlarca Suriyeli aile kısmen çadır evlerde yaşamak zorunda kalıyor. Diğer yandan ise 23 Nisan Mahallesi’nde kurulan halk pazarının ardından geride kalan sebze ve meyveleri toplayan Suriyeliler insanın içini acıtıyor.

EKSPRES

VATANDAŞ DA PERSONEL DE MAĞDUR


1 milyona yakın nüfuslu Şehitkamil ilçesinde yetersiz kalan Şehitkamil Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü vatandaşların sıkça şikayet konularından birisi oldu. Vatandaşlar, "Böyle bir ilçeye bu nüfus müdürlüğü yakışmıyor.” şeklinde serzenişte bulunuyor.

GÜNCEL

ŞEHİT ATEŞİ GAZİANTEP’E DÜŞTÜ

Tunceli’de devam eden operasyonlarda güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan atışmada yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Er Yakup Özel’in (24) Gaziantep’teki baba ocağına ateş düştü.

 

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?