USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
25-10-2016 09:34
Google News
PUSULA


BU YURTTA NELER OLUYOR?

Edacan tarafından yaptırılıp, Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) kiralanan Nilüfer Erkek Öğrenci Yurdu ve Ümmü Gülsüm Kız Öğrenci Yurdu bir kez daha olaylar ile gündeme geldi. Yurtta kalan öğrenciler, yemek, ücret ve hizmet kalitesi nedeniyle ayaklandı. Her iki yurdun KYK’ya yüksek bedelli kiralandığı iddiasıyla, Edacan’ın sahibi Ahmet Selim Ener gözaltına alınıp, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

TELGRAF

SOKAK ’EVET’ DEDİSon günlerde sıkça tartışılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kamuoyunun tartışmasını istediği, başkanlık sistemi konusunda halkın fikrini aldık.

HAKİMİYET

 

BİLİŞİME ÇOK UZAKLAR

 

Kentin hızla büyüyen bölgeleri arasında yer alan Şirinevler Mahallesi’nin önemli bölümüne alt yapı şirketleri internet alt yapısı götürmüyor. Belediye hizmetlerinden memnun olmalarına rağmen internet ağından yoksun olan Şirinevler Mahallesi’nin birkaç sokağında ise enerji nakil hatları sokak ortasında yer alıyor. Mahalle sakinleri bölgenin tamamını kapsayacak internet alt yapısı istiyor.

 

EKSPRES

 

PARK EDEMİYORUZ

 

Şehir merkezi, resmen araçlar tarafından işgal edildi. Sokak aralarında, dar yollarda park edilen araçlar, kentin en büyük sorunu haline geldi. Gün geçtikçe artan araçlara, bir de otopark yetersizliği eklendi. Yerel yöneticilerin halletmesi gereken sorunların başını otopark sıkıntısı çekti.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?