USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
31-03-2016 09:14
Google News
Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...


PUSULA



NEZİR’İN DRAMI

Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Gaziantep’e gelen Suriyeli bir ailenin 12 yaşındaki oğulları Nezir Ali, 5 bin lira bulunamazsa gözlerini kaybedecek. Nezir Ali ile beraber 12 çocuğuna bakan Anne Naime Ahmed, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.


TELGRAF



YAKALANDI

Gaziantep’te 9 kişinin öldürülmesi olayının zanlısı olarak 55 gündür aranan Yusuf Taş, Gaziantep Otogarında İzmir’e gitmek istediği sırada yakalandığı bildirildi.


HAKİMİYET



ÇATI ÇATLAK YAPILDI


 

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde toplam 18 bin 608 metrekare alan üzerinde yapılacak olan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun çatı kısmının hatalı yapıldığı ortaya çıktı. Özel İdarenin kapatılmasının ardından inşaatı yıllarca askıya alınan Olimpik Havuzun bir an önce tamamlanabilmesi için Gaziantep Valiliği harekete geçmişti.

 


EKSPRES



BİZİ İLAÇ VEREMEZ DURUMA GETİRMEYİN



SGK ile eczaneler arasındaki sözleşme yarın sona eriyor. Eczacılar, taleplerinin yerine getirilmemesi halinde, hastalara ilaç veremez duruma geleceklerini belirtiyorlar. Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamındaki kişiler 1 Nisan’dan itibaren eczanelerden ilaç alamama ihtimalleri var. Eczacılar, iyileştirme talepleri kabul edilmezse yeni sözleşmeye imza atmayacaklarını beyan ediyorlar.


GÜNCEL



250 SINIRDIŞI

 

2016 yılının ilk 3 ayında terör örgütü DAEŞ’e katılmak için Türkiye’ye gelen 250 kişiyi, Gaziantep polisi yakalayıp ülkelerine gönderdi...2015 yılında ise 50 farklı ülkeden 900 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?