USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
08-03-2016 09:23
Google News
h3>
PUSULA


’ŞİDDET’LE ÖLDÜRÜYORUZ

Gaziantep’te kadına yönelik şiddet ve buna paralel ölümler son yıllarda Türkiye ortalamasının üzerinde seyrediyor. 2015 yılında Türkiye’de 413 kadın cinayeti yaşanırken, bu cinayetlerin 15’i Gaziantep’te yaşandı. Gaziantep’te 2016 yılında da cinayetler durmak bilmiyor. Yılın ilk 2 ayında Gaziantep’te 10 yakın kadın uğradıkları şiddet sonrası hayatlarını kaybetti.


TELGRAF



KUTLAMA NEYİMİZE

Suriye’deki savaştan kaçarak Gaziantep’e yerleşen Fetin Mahli  ise biran önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak istiyor. 5 yaşındaki engelli oğlunu hayata bağlamak için inanılmaz mücadeleye giren Fatma Derebaşı’nın derdi ise evladının sağlığı. Onlar “8 Mart Dünya Kadınlar Günü bizim neyimize” diyen kadınlardan sadece birkaç tanesi.


HAKİMİYET



FISTIKTA FİYAT DÜŞTÜ, BAKLAVA AYNI

Baklavalık boz Antep fıstığının toptan kilosu 90 liradan, 40 ile 55 lira arasında değişen rakamlara indi. Fıstıkta geçen yıllarda yaşanan fiyat artışı karşısında baklava fiyatı yükselmişti. Fıstığın fiyatının son aylarda düşmesine rağmen baklava fiyatlarında indirime gidilmemesine toptan fıstık satıcıları tepki gösterdiler. Gaziantep Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Mehmet Bayrakçı ise gazetemizin konuya ilişkin soruları karşısında, baklava fiyatlarının düşürülmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi.


EKSPRES



GAZİMUHTARPAŞA YİNE SESSİZ

Büyükşehir Belediyesi’nin sokaksağlıklaştırma çalışması da esnafa derman olmadı. Caddede çok sayıda boş dükkan bulunurken, esnaf bulvarın bir türlü cazibe merkezi olamadığını dile getiriyor.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?