USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... İşte gazetelerin bugünkü manşetleri...

Gazete manşetleri
26-02-2016 09:29
Google News
Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... İşte gazetelerin bugünkü manşetleri...


PUSULA



TEDİRGİNİZ

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, parti binasında yaptığı açıklamada, Özdağ’ın istifasının yanlış anlaşıldığını söyledi. Taşdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’ın görevinden istifasının yanlış anlaşıldığını belirterek, Özdağ’ın partiden değil, görevinden istifa ettiğini vurguladı.


TELGRAF



İHALEYE ÇIKIYOR

İşbirliğiyle kente yapılacak “Gaziray” projesi için hazırlıklar tamamlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir yolları (TCDD) işbirliğiyle kente yapılacak “Gaziray” projesi için hazırlıklar tamamlandı.


HAKİMİYET



"KENTİN YÜZDE 18’İ SURİYELİ"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriyeli sığınmacıların potansiyel suçlu olarak görülmesinin yanlış olduğuna dikkat çekti. Gaziantep nüfusunun yüzde 18’in Suriyeli sığınmacılardan oluştuğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, Suriyelilerin karıştığı suç oranının ise yüzde 1’i bulmadığına dikkat çekti.


EKSPRES



İŞVEREN ZORLANIYOR

 

Asgari ücretin işverenleri çok zorladığını belirten Mali Müşavir Muzaffer Soran, “Yapılan açıklamalara göre işverenlere 100 TL’lik destek verileceği belirtiliyordu. Fakat Ocak ve Şubat aylarında böyle bir uygulama yapılmadı.” dedi.


GÜNCEL



BURASI KENTİN MERKEZİ

 

Kentin göbeğindeki temel çukuruna dolan su yosun tutarak yeşile dönüştü. Çevre sakinleri yaz gelmeden çukurdaki suyun boşaltılarak, temizlenmesini istiyorlar..

 

 

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?