USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kim Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
16-02-2016 09:20
Google News
PUSULA

 İŞBİRLİĞİ ŞART

Kara Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara, Devlet - ÜniversiteSanayici işbirliğinin şart olduğunu savunarak, katma değeri yüksek üretimin ve ihracatın bu sayede arttırılabileceğini vurguladı.

 

TELGRAF

 BAŞKANIM DEMEDİM

CHP’de İl Başkanı olarak atandığı duyurulan Hayri Sucu, iddiaları yalanladı. Hiçbir yerde başkan olarak atandığını söylemediğini belirten Sucu, “Söylemediğim sözler için beni yalanlamaya kalkışıyorlar” dedi.

 

GÜNCEL

 TÜRKİYE’YE ÖRNEK KÖPRÜ

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin tek taraf çekimle en uzun art germe köprüsü yapıldı. Başkan Fatma Şahin, köprülü kavşak çalışmalarında sona gelindiğini müjdeledi..

 

GAZİANTEP27

 

GÖÇLERLE YÜZDE 20 BÜYÜDÜK

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, CNN Türk’te Saynur Tezel Özgentürk’ün sorularını yanıltladı. Sınırlardaki durumları değerlendiren Şahin, dikkat çeken tespitlerini de aktardı. Gaziantep’in bir sanayi şehri olduğunu ve çok fazla göç aldığını belirten Şahin, "Şehrimiz göçlerle birlikte yüzde 20 büyüdü. Biz suyu başka şehirden getiriyoruz. Ancak göçlerden sonra son 3 yılda harcanan su miktarı dörtte bir oranında arttı. O yüzden biz bir yandan konut, diğer yandan büyük bir baraj yapıyoruz. Ama bizim de bir dayanma gücümüz var. Allah o gücümüzü tüketmesin" dedi.

 

HAKİMİYET

 KİME İNANALIM !

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı 14 İl Yöneticisinin İstifasının Ardından İl Başkanı Nesrin Tuncel İn Başkanlığının Düştüğü Dile Getirildi Tuncel, İl Başkanlığı Görevinin Düştüğüne İlişkin Kendisine Her Hangi Bir Tebligatın Yapılmadığını Dile Getirirken, Hayri Sucu’nun İl Başkanlığına Atandığı Yönündeki Söylentileri Kafaları Karıştırdı.

 

EKSPRES

 KORKUYORUZ..!

Sınırda gergin ortam devam ederken, Gaziantep’te de vatandaş gelişmeleri endişe ile takip ediyor. Gelişmelerin korkutucu boyutta olduğunu belirten vatandaşlar, “ Ne iş yapabiliyoruz, ne sokağa çıkabiliyoruz. Artık bu sorunun çözülmesini istiyoruz.” şeklinde konuşuyor.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?