USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
09-01-2016 09:47
Google News
PUSULA

 

ÇİFTÇİ MUTLU

Şahinbey Ziraat Odası Başkanı Ali Çolak, 2015 yılının çiftçiler açısından güzel geçtiğini ve 2014’e nazaran altın bir yıl olduğu kaydetti. Çolak, “Çiftiler 2014’te ekecek tohum bulamıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tohum dağıtarak, büyük destek verdi” dedi.

 

EKSPRES

 

BÜYÜKELÇİLER GAZİANTEP’TE BULUŞACAK

8. Büyükelçiler Konferansı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığında Ankara ve Gaziantep’te düzenlenecek. dünyanın dört bir tarafından gelen büyükelçiler, insani krizin etkilerinin en yoğun şekilde hissedildiği illerden olan Gaziantep’e ziyaret gerçekleştirecek.

 

 

OLAY

 

ESNAFA VALİ DESTEĞİ

 

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya Küsket Sanayi Esnafını Ziyaret Ederek Başkan Mustafa Güneş’ten Bilgi Aldı. Esnafın Sorunlarını Anlatan Güneş Vali Yerlikaya’nında Esnaf Çocuğu Olduğunu Hatırlatarak Valimiz Sorunlarımızı Bizden Daha İyi Analiz Ediyor. Her Zaman Yanımızda Olacağına İnanıyoruz Ve Desteklerini Bekliyoruz Dedi

 

TELGRAF

 

ŞAHİN ZİRVEDE

ORC Araştırma Şirketi tarafından 30 Büyükşehir’in tamamında yapılan araştırmada  yılın en başarılı belediye başkanları belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yüzde 56,5’lik beğenme oranı ile  4. Sırada yer aldı.

 

GÜNCEL

 

KARAKOL VE HASTANE BU SENE YIKILACAK

Şahinbey Belediyesi, kent içi trafiğin rahatlatılması için Düztepe’de bulunan polis merkezi ile Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ni yıkacak. Hastanenin yıkımına bakanlıktan onay çıktı…

 

HAKİMİYET

 

RAYDAN ÇIKTILAR

Gaziantep’te toplu ulaşım hizmetlerinde yaşanan sıkıntılar her geçen gün biraz daha artıyor. Ağır kış şartları karşısında klimalarını çalıştırmayan çok sayıda özel halk otobüsü tepki çekerken, sefer saatlerine uyulmaması, halk otobüslerinin akşam saatlerinde erken mesaiyi tamamlaması vatandaşları çileden çıkartıyor.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?