USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
23-11-2015 09:22
Google News
h3>
PUSULA

IRKÇILIK YOK

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, milletvekili rozetini Cemal Kadooğlu’nun takmasına gelen tepkilere sert yanıt verdi. Uzer, “Irkçı değilim. Türkçülüğe de, Kürtçülüğe de karşıyım. Kimse öküz altında buzağı aramasın, ben doğrusunu yaptım. Bu memlekette Türk kadar, devletine bağlı Kürt’te bizim için değerlidir” dedi.


TELGRAF



TÜRKMENLER’E HAZIRLIK

Suriye’nin kuzeyindeki Türkmen köylerine yapılan saldırıların ardından sınıra dayanan binlerce Türkmen’in bekleyişi sürüyor. Türkmenlerin sınırı geçme olasılığına karşılık başta Gaziantep olmak üzere tüm mülteci kampları yetkililerine hazır olun emri verildi.


HAKİMİYET



’GÜVENLİĞİMİZ YOK’

Gaziantep Hakimiyet okurları ve Aydınbaba Mahallesi sakinlerine merhaba. Mahallemizin muhtarı Ferzande Kuşçu’dan dinleyip, bilgileri en yalın ve tarafsız haliyle sizlere sunarken, cadde, sokak, bulvar ve parkları sizler için fotoğraflıyoruz.


EKSPRES



’TERÖRLE ANILMAKTAN RAHATSIZIZ’

Gaziantep iş dünyası temsilcileri, kentin son dönemde terör olaylarıyla anılmasından rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, AA muhabirine, şehrin sanayi, ticaret, kültür ve turizmde öne çıktığını belirterek, bu gerçeğin değiştirilemeyeceğini söyledi. Bu yılın 10 aylık dilimini 5 milyar 181 milyon 244 bin dolarlık ihracatla geçiren Gaziantep’in ekim ayında Türkiye’nin en çok ihracat yapan 5. kenti olduğunu anlatan Bartık, küçük algı operasyonlarıyla kimsenin Gaziantep markasına zarar veremeyeceğini kaydetti.


GÜNCEL



ORADAKİ ÇADIR KENTİN MECBURİYET MARKETİ

Karkamış’taki Çadır Kent’in içindeki markette yapılan alış-verişte AFAD Kartını kullanmak zorunlu hale getirildi. Kamp dışında bulunan marketten ise sadece Kızılay Kartı ile alış-veriş yapılabiliniyor.7 bin 500 kişinin kaldığı kampta aylık gıda harcaması 700 bin TL’yi buluyor.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?