USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
04-11-2015 09:39
Google News
h3>
PUSULA

BAŞARIDA 4 NEDEN!

Gaziantep’te oy patlaması yapan Ak Parti’de, zaferin ardında 4 ana madde yatıyor. 7 Haziran sonrası oluşan “Ak Partisiz hükümet olmaz” fikri, kaçan oyları geri gelmesinde ana etken oldu. Doğru vaatler, doğru aday listesi ve doğru saha çalışması da, ülke konjektörünü tetikleyince, rekor oyla tek başına iktidar elde edildi. Gaziantep’te, özellikle yerel unsurlar oy artışını Türkiye ortalamasının üzerine taşıdı.


TELGRAF



BAĞIŞLAMIYORUZ

Bin 754 kişinin organ nakli beklediği kentte nakil merkezi bulunan özel ve Devlet hastaneleri bulunmasına ve sürekli bağış çağrısı yapılmasına rağmen, organ bağışı çok yetersiz kaldı.


HAKİMİYET



’ŞİMDİ UMUTLUYUZ’

Küsbeoğlu, 7 Haziran seçiminin ardından önemli bir oy oranına sahip olan muhalefet partilerinin görevini yerine getirmediğini kaydeden Küsbeoğlu, “Halkımız bu nedenle 1 Kasım’da yen bir kaosa izin vermedi” diye konuştu.


SABAH



ŞİDDETİN TEMELİNDE ARTAN MUHAFAKARLIK VAR

Zirve Üniversitesi Aile ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Derya Keskinci, Kadınında sosyal hayatta bir yeri olduğunu, kadın haklarının bilincine varılması gerektiğini ve her yıl bu sayının arttığını belirtti.


EKSPRES



VERİLEN VAATLER UNUTULMASIN

1 Kasım seçim sonuçları ile ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar, belirsizlik ortamının bitmesi nedeniyle memnuniyetini dile getirirken, verilen vaatlerin de unutulmamasını istediler.


GÜNCEL



ORGAN BAĞIŞINDA 22. SIRADAYIZ

Gaziantep’te Organ Bağışı Haftası kapsamında organ bağışının önemi anlatılarak, bağış çağrısında bulunuldu. Gaziantep, Türkiye’de organ bağışında 22. sırada bulunuyor.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?