USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
30-10-2015 09:26
Google News
h3>
PUSULA

BİZ BİR AİLEYİZ

MHP Milletvekili adayı Ejder Demir seçimler öncesi son buluşmasını akrabaları ile yaptı. Demir ailesinin büyüklerini toplayan Ejder Demir, “Biz bir aileyiz. 1 Kasım’da hepinizin desteğiyle meclise gideceğime ve MHP’yi Gaziantep’te 1. parti yapacağımıza inanıyorum” dedi.


 



TELGRAF



İDDİA BÜYÜK

Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi Ak Parti ve CHP’den iddialı açıklamalar geldi.

Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep milletvekili Abdülhamit Gül, “Anketler de gösteriyor, tek başına iktidarız” derken, CHP milletvekili adayı Akif Ekici ise, “Gaziantep’ten öyle bir oy alacağız ki, herkes şaşıracak” dedi. 


HAKİMİYET



’DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ’

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, eski Türkiye özlemi duyanlara milletin 1 Kasım’da sandıkta cevap vereceğini belirtti.


SABAH



’ÖZGÜRLÜK BUNUN NERESİNDE’

6 aydan bu yana Antep’te yaşayan Suriyeli genç Sabah muhabirine, “Suriye’de yaşananlar kimsenin umurunda değil. Vatanımızdan, yurdumuzdan olduk. Oysa, yalnızca huzur içerisinde memleketimizde yaşamak istiyorduk. O koltuğa kimin oturduğu ya da kimin oturacağı benim için hiç önemli değil” diye yakındı


EKSPRES



HUZUR İSTİYORUZ

1 Kasım’da sandık başına gidecek olan Türkiye’de, vatandaşın tek istediği huzur. Gaziantepliler de son günlerde ziyaretlerini iyice arttıran siyasetçilerden tek şey istiyor; Güvenlik ve huzur…


GÜNCEL



YAŞASIN CUMHURİYET

Gaziantep’te yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda kutlandı.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?