USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
02-10-2015 09:17
Google News
h3>
PUSULA

MECLİSE AZAR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis toplantısında meclis üyelerini toplantıda gürültü yaptıkları gerekçesiyle azarladı. Başkan Tahmazoğlu, meclis üyelerine, “Eğlenmeye ihtiyacımız var ama burası çocuk parkı değil. Biraz ciddi olalım” diyerek azarladı.


HAKİMİYET



YOKSULUN YÜZÜ GÜLÜYOR

Gaziantep’te günde 25 bin aileye sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Kaymakamlıklar, yerel yönetimler ve özel vakıflar aracılığıyla yapılan sıcak yemek yardımı sayesinde her gün ortalama 125 bin yoksul vatandaşın karnı doyuyor.


SABAH



İHRACATIMIZ, SANKİ MEHTER MARŞI GİBİ, BİR İLERİ BİR GERİ

Gaziantep’in Eylül ayı ihracat rakamları, 9 günlük tatil nedeniyle pek iyi gelmedi. Geçen sene aynı aya göre yüzde 17.1 gerileyerek 513 milyon 563 bir dolar olarak gerçekleşti. Ancak, Ocak-Eylül, 9 aylık ihracat rakamı daha iyi. Geçen sene aynı döneme göre yüzde 5.35 azalarak 4 milyar 586 milyon 659 bin dolar oldu. 30 milyar dolarlık 2023 hedefine 8 yıl kala halen yıllık 7 milyar barajını bile aşmakta zorlanıyoruz.


EKSPRES



ESKİ GARAJLAR’DA YIKIMLAR BAŞLADI

Şahinbey belediyesi Ekim ayı 1. Olağan meclis toplantısını yaptı. Eski Garajlardaki dükkanların  durumu ile ilgili soruyu Tahmazoğlu, “O bölgede kentsel dönüşüm için çalışmalar yapacağız. Dükkan sahipleri ile de anlaşarak anlaştığımız yerlerdeki dükkanların yıkımını gerçekleştiriyoruz.” şeklinde cevapladı.


GÜNCEL



YERLİKAYA: İNŞAATLAR KALİTESİZ,DENETLEYİN

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında görevli Yapı Kontrol uzmanlarıyla bir araya gelen Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, inşaatların imalat kalitesinin yeterli düzeyde olmadığını söyleyerek, nizami olmayan hiçbir projeye inşaat fırsatı verilmemesini istedi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?