USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri...

GAZETE MANŞETLERİ
30-09-2015 09:47
Google News
TELGRAF

 

 

ÇÖZÜM AK PARTİ

Seçim startını Telgraf’a yaptığı ziyaretle veren Ak Parti Gaziantep milletvekili Nejat Koçer, istikrar ve huzur ortamını sağlayacak tek partinin Ak Parti olduğunu söyledi.

 

SABAH

 

100 IŞİD MİLİTANI ARAMIZA KARIŞTI

 

Türkiyedeki Militanlarında Askeri Eğitim Vermek İsteyen Işid İn Suriyeden 100 Militanını Gönderdiği İddia Edildi. Gruplar Halinde Türkiye’ye Geçiş Yapan 100 Militan İstanbul, Adıyaman, İzmir, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Antep, Kilis Ve Adana İllerine Gönderildi.

 

HAKİMİYET

 

SİNAGOG TARTIŞMASI

Düğmeci Mahallesi’nde sosyal tesis eksikliği olduğunu belirten Düğmeci Mahallesi muhtarı Abidin Hösükler, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun mahallede bulunan Sinagog’un sosyal tesis haline getirilmesi için Gaziantep Üniversitesi ile görüştüklerini söyledi.

 

PUSULA

 

BİZ BİRLİKTE GAZİANTEP’İZ

 

Ak Parti Kurucu il Başkanı ve milletvekili adayı Ahmet Uzer, kendisinin Kürtlerin adayı gibi gösterilmesine çok sert çıktı. Uzer, “Birilerine göre de ben Beyaz Antepliyim. Beyaz Antepli’nin nasıl olduğunu bilmiyorum. Bunlar çok tehlikeli söylemler.

 

EKSPRES

 

Hala sokaklardalar…

Okullarda ders zili çaldı, sınıflarda eğitimler başladı. Ancak sokaklarda çalışan çocukların mücadelesi devam ediyor. Ev bütçesine destek olmak için çalışmak zorunda olduklarını belirten çocuklara, bir türlü gereken destek verilemiyor, sokaklardan uzak tutulmaları mümkün olmuyor.

 

 

HABER

 

KULAKTAN GÖZ KAPAĞI

Kaybedilmiş organ ve vücut parçalarını insanın kendi dokuları ile yeniden yapmak konusunda geliştirdiği yöntemlerle dünya çapında tanınan ünlü Türk plastik cerrah, Prof. Dr. Mehmet Mutaf yine dünyanın konuşacağı bir ameliyat gerçekleştirdi. Bodrum Acıbadem Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatta 12 iki yıl önce çıkan bir yangında yüzü ve göz kapakları yanan hastanın göz kapakları kulaklarından alınan dokularla yeniden oluşturuldu.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?