USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kim Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
28-09-2015 09:18
Google News
PUSULA

 

UZER JESTİ !

İl Başkanlığındaki bayramlaşma töreninde, Ak Parti Kurucu İl Başkanı ve milletvekili adayı Ahmet Uzer, jest yaparak yerini Şamil Tayyar’a verdi. Uzer’in bu jesti, herkes tarafından takdir edildi.Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine, milletvekili adayları, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

SABAH

 

ANTEP İŞİNİDE TESCİLEDİK

 

DAHA ÖNCE ANTEP FISTIĞININ COĞRAFİ İŞARETİNİ ALAN TİCARET ODASI 3 YIL SÜREN ÇALIŞMLARININ ARDINDAN ANTEP İŞİNİN DE COĞRAFİ İŞARETİNİ ALDI.

 

HABER

 

KANDİLİN ÜÇTE İKİSİ YOK OLDU

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, bugün kadar terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda Kandil’in üçte ikisinin yok edildiğin söyledi. Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, 78 milyonun huzurunu kimseye peşkeş çekmeyeceklerini belirterek, "Türkiye’de terör asla kazanamayacak" dedi.

 

TELGRAF

 

ORTAK HEDEF TEK BAŞINA İKTİDAR

Ak Parti Gaziantep milletvekili adayları 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçime kilitlendi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, “7 Haziran’da olmadı, bu sefer olacak” derken, Gaziantep milletvekili Canan Candemir Çelik, “İstikrarsızlık süreçleri ile ülkeyi karıştırmak isteyenlere fırsat vermemek için tek başına iktidar şart” dedi. Milletvekili adayı Ahmet Uzer de, “Başka çare yok” mesajı verdi.

 

HAKİMİYET

 

GÜÇLÜ HÜKÜMET VURGUSU

1 Kasım seçimlerinden beklentilerini gazetemize anlatan Gaziantepli vatandaşlar, ekonomik istikrarın sağlanması ve terör olaylarının sona ermesi için güçlü bir hükümet kurulması gerektiğini belirttiler.

 

EKSPRES

 

ŞİDDET OYUN PARKLARINA İNDİ

Her geçen gün artan şiddet olayları, artık endişe verici boyutlara ulaştı. Öyle ki oyun parkında oynayan çocukların kavgasında bıçaklar konuştu. Bıçaklanan 15 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor. Parkta oynayan çocuk, tartıştığı çocuklar tarafından bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?